wowmom

Мій бровний краш:-) Чудове комбо для оформлення брів.

Мій бровний краш:-) Чудове комбо для оформлення брів.

Привіт, красуні!

Я досить часто експеремунтую з бровами. Тестую нові фарбники та процедури, змінюю форму, та купую все нові і нові засоби для оформлення та укладання волосків. Чого я тільки не пробувала за цей час: і олівці, і маркери, і тіні, і туші, і мила, і воски, і ще багато чого цікавого.

Але я вимушена зізнатися, що, особисто для мене, кращого засобу, ніж помада для брів Topface - просто не існує. А якщо зафіксувати волоски клеєм від Got2be, то можна в дзеркало і не дивитись, адже ідеальна фіксація на цілий день гарантована.

Мій бровний краш:-) Чудове комбо для оформлення брів.

Помадка знаходиться в маленькій баночці, яка дуже якісно виконана. Написи не стираються, навіть через рік після покупки. І я знаю, про що говорю, адже купую її втретє.

Всі віддінки в палітрі дуже красиві і натуральні, тож кожна зможе підібрати помадку для своїх брів.

Є холодні кольори, і є теплі, але найуніверсальнішим віддінком я вважаю 003 Auburn.

Це шикарний нейтральний сіро-коричневий колір, який підійде і блондинкам, і русявим дівчатам, і навіть брюнеткам.

Помадка має дуже пластичну текстуру, яка чудово розтягується і розтушовується. З нею можна зробити як супер графічні брови, так і натуральні.

І головне! Вона фіксується на шкірі, тобто рукою її зтерти неможливо, але не застигає в банці, а це означає, що ви її використаєте до самого кінця.

Зараз мої брови виглядають ось так. Мені не дуже подобається їх природня форма, адже вони ростуть в якусь одну тоненьку нитку. А я хочу щоб вони були більш широкими і вигнутими.

Але, за допомогою, Topface Instyle Gel, я можу домалювати волоски, яких мені не вистачає, та заповнити прогалини.

Після фіксації брів клеєм Got2be, є враження, що в мене ламінування. Він чудово тримає форму на протязі дня. Навіть не так - це найсильніший гель, який я знаю. Його треба зовсім трошки, а туби в 150 мл, вистачить на все життя.

Ось що я хочу сказати, любі мої: якщо в мене забрати сьогодні всі банки для брів, які є на даний момент, то я все одно побіжу за цією парочкою. І це тому, що з ними я можу зробити будь-які брови: і "а-ля натурель", і графічну графіку.

Дякую за увагу 😘