Zhukovka

#showhowitwastomakeupclub Як змінювалась Я і мій зовнішній вигляд разом зі мною 😀

#showhowitwastomakeupclub Як змінювалась Я і мій зовнішній вигляд разом зі мною 😀

Тут все просто . Мені 13 й минало . Надя Дорофеєва на піку популярності . Мама перукар відмовляється мене фарбувати . Рішення Є ! Рябіна , табуретка, подружка і вуаля 🍊

Ще я тоді любила фарбувати вії маминою синьою тушю, а коли я прийшла до школи з зеленими віями, то мене виганли зі школи 😆 Дякую Avon за яскраве дитинство

В той час , коли всі фарбувалися яскраво , щоб бути виразніше і яскравіше , я обирала для себе переважно темні кольори і в одежі , і в мейкі. Переглядаючи фото , я обмірковувала , що саме мене спонукало до таких образів і зрозуміла, що тоді я намагалася заховатися за цими фарбами , адже підлітковий вік він такий 🙈😄
Я була ображена на весь світ і сприймала його саме через темну призму
Каштанове волосся , яке мені не пасує ,густо нарощені вії , довгий манікюр , темні відтінки матової помади ! Все і одразу , що перенаситило мене і додало + 10 років

Далі я закохалася і це був промінчик сонця в мої сірі купчасті хмари , який і надихнув мене пофарбувати волосся у світлі відтінки. Що ж . Що ж ! Стаю молодше виглядати з роками !
Але виразні губи і нарощені вії і комплекси залишались моїми вірними друзями ще тривалий час 👀 Допоки....
Допоки той , в кого я звкохалася не покликав мене на побачення і не сказав :" тільки можеш не фарбуватися цими чорними помадами хоч на побачення до мене " 😂( Він був поціновувачем натуральної жіночої краси ). І тоді я задумалась , може дійсно щось не так ?!?

Висновки : говоріть своїм дітям, що вони красиві , кохані і важливі для вас , це знизить % комплексів . Обирайте супутника , який любить вас справжню, такою , яка ви є ! Це назавжди вас позбавить комплексів . І тільки будучи відвертою сама з собою ти зрозумієш , що бути в гармонії - найкращий макіяж 🎀