Alina Litva

Triple Action Conditioner 4.2 DSD de Luxe

Triple Action Conditioner 4.2 DSD de Luxe

Серія 4 призначена для посилення росту волосся і поліпшення його зовнішнього вигляду. Акценти в складі кондиціонера на зволожувачах і стимуляторах росту, у складі взагалі є все, що тільки буває в косметиці.

  • Як компоненти, що поліпшують і відновлюють структуру волосся, у кондиціонері містяться олія ши, гідролізований колаген, кератин, алое вера, висока концентрація пантенолу.
  • Як стимулятор росту волосся кондиціонер містить білково-мінеральний комплекс, насичений біодоступними сполуками цинку, заліза, кремнію, магнію.
  • Мультивітамінний комплекс містить антиоксиданти й стимулятори росту волосся, вітаміни А, С, Е, PP, пантенол, рибофлавін, біотин, інозитол, тіамін, піридоксин, нікотинамід.
  • У складі кондиціонера міститься також відомий натуральний антиандроген — екстракт карликової пальми.

Використовувала кондиціонер по всякому, і наносила на пів години, і під шапочку - результат однаковий. Склад, насправді, досить насичений, але в дії це просто нормальний кондиціонер для щоденного застосування. Не обтяжує, додає об'єму, рятує від відчуття сухості після шампуню. Все. На таке здатний і мій "базовий" кондиціонер від Matrix.

Єдиний плюс - можна наносити на корені волосся. Але для мене "плюс" цей сумнівний, оскільки на шкіру схильну до себореї наносити не рекомендується. З випаданням волосся не справляється, на собі результат не побачила. Для мене цей продукт провальний, але бренд загалом дуже подобається))