SKOMSKA

Навіщо тобі стільки однакових консилерів?)😳

Постійно користуюсь консилерами.

Використовувала раніше Maybelline New York Fit Me , та Eveline Cosmetics Art Scenic Professional Make-up Concealer 2 In 1.

Маю пост акне, тому була в пошуках свого ідеального консилеру, який буде гарно перекривати .

Одного разу я замовила Bogenia Matte Velvet Concealer , коли цей бренд тільки почав зявлятись на ринку.

І я була в захваті, гарна упаковка, ціна 90 грн, хороша текстура, ідеальне перекриття. Не сушить, добре тушується і вистачає на довго , не жовтить та не рижить- одні плюси)

Але все ж є і один мінус - це те, що його дуже важко зловити на мейк ап, тому в більшості випадкїв замовляю в Є.

Тому тут стає зрозуміло, чом в мене такий запас, адже , коли бачу, що є в наявності, та ще й по акції за 90 грн відразу беру декілька) один в косметичку, другий в сумочку, а третій просто про запас)

Якщо побачите в наявності - рекомендую спробувати . Взагалі Bogenia мені дуже подобається своїм дизайном та на багато продуктів має хороші відгуки, тому в планах протестувати ще декілька їх продуктів.

Чи користувались даною фірмою? Як вам?

P/S Давно планувала даний пост, але хотіла відзначити консилер, та він так і не з'явився в наявності (тому його не підтягує до відгуку) ... вирішила - чому затягувати? тому вже ділюсь щирою рекомендацією