Кузя Ю-а

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Привіт!

О так, я його отримала! Перший мій бокс за перший коментар в тестуванні :) Той випадок, коли швидкість написання тексту на телефоні принесла плоди 😂

А плоди не прості, а мега смачні продукти від відомих брендів!

Цього разу описувати легше простого, адже я вже писала відгуки на деякі продукти раніше, за власної ініціативи та й деякими знайома вже роками :)

Ітак, нещодавно я вже хвалила туш та писала відгук на неї! Дивіться мій огляд тут https://club.makeup.com.ua/post/13635/

Так - вона крута! В комментарях я навіть додала одне око профарбоване, а інше без неї.. і різниця, так би мовити на лице 😂

А іі кісточка - це моя любов! Обожнюю класичні, обʼємні кісточки, що виконують роботу на ура! Єдине, я все чекаю, коли бренд зробить все те саме, але у форматі ТЕРМОТУШІ! Обіцяю, це буде фурор!

А лайнер для очей, то взагалі пензлик митця. Так легко стрілки ще ніколи не малювались.. я ще беру таймаут на розкачування навиків, тому малюю на руці. Колір при висиханні матовий. Дуже благородно виглядає!

#testmakeupclub
#testmakeupclub
#testmakeupclub

А це понад 11 років! З тих часів, поли про бренд багато й не знали. Це зараз це та фірма, про яку знає кожна... А я вже тоді довірилась. Бо це і догляд для тіла, і для малят величезна лінійка! Дерматологічна косметика, аптечна, з винятковою репутацію.

Блиск для губ дарує губам природній блиск, аристократичний... не дешевенький от такий, а ніжний. І зволоження. Загалом, ліки в тюбику..

Але окремо хочу написати найбільше за олійку для душу! Я нею користуюсь от тих 11 років! Вноді змінюю на щось інше і з великою вдячністю повертаюсь назад до цього засобу. Він не сушить шкіру, він іі зволожує! Так, аромат не парфумований. Я б навіть сказала, без жодного аромату, бо коли виходиш з душу, вже не має жодного шлейфу тоі олійки. Бо вона натуральна. Але шкіра, шкіра каже дякую. З іншого боку - відсутність аромату лишнього - прекрасна підложка для нанесення парфумів на тіло :) Не піниться сильно, трошки світліє при контакті з водою. От цей засіб раджу. Також крутий для атопіків!