О'L

Чи можна досягти неймовірного блиску волосся лише за 8 секунд?

Чи можна досягти неймовірного блиску волосся лише за 8 секунд?

Кілька місяців тому назад, начитавшись позитивних відгуків, вирішила, що мені терміново необхідна ця ламелярна вода.

Дуже хотілось отримати миттєвий блиск волосся без зайвих зусиль.

Чи можна досягти неймовірного блиску волосся лише за 8 секунд?
Чи можна досягти неймовірного блиску волосся лише за 8 секунд?

На просторах інтернета досить багато дифірамбів ламелярним водичкам, проте, якось більш поглибленої інформації я майже не знайшла.

Знаю лише, що ламелярна вода — це засіб ламелярної технології, що діє на пошкоджених ділянках волосся, забезпечує його амінокислотами та протеїнами та сприяє відновленню. Основна її мета - діяти без зайвого навантаження на волосся, як то діють маски чи кондиціонери, та таргетовано відновлювати лише ділянки волосся, які цього потребують.

За виглядом вона дуже схожа на звичайну. Проте, як на мене, має дуже неприємний різких запах чи то спирту, чи то якихось інших хімічних сполук.

У деяких джерелах та відгуках пишуть, що засіб можна використовувати після маски або кондиціонера, проте виробник зазначає, що продукт необхідно використовувати після миття голови з шампунем та нанести на вологе волосся на 8 секунд. Залежно від довжини необхідно використовувати від 10 до 20 мл. Збоку флакон має мірні поділи, тож, з вимірюванням проблем немає.

Після нанесення на вологе волосся таке враження, що засіб ніби нагрівається, а ще стає більш милким.

Мені здалось, що залишати його на пасмах більш, ніж на 10 секунд немає сенсу, бо результат від цього не змінюється. За цей час я як раз встигаю розподілити його по волоссю.

Взагалі маю пошкоджене волосся, оскільки фарбуюсь кожні три тижні та постійно користуюсь феном з прасочкою.

Щодо рутинного догляду - наразі зупинилась на лінійках Moroccanoil Hydration та Repair, хоча, звісно ж паралельно також маю та користуюсь іншими засобами.

Ламелярна вода, у принципі, мені доволі сподобалась. Непоганий експрес засіб, що особливо мені дуже економить час. Волосся після нього гарно піддається укладці навіть без прасочки та додаткових засобів, стає доволі легким.

Особливого надмірного блиску я не помітила, але, здається, якщо волосся добре зволожене, то воно й так має блиск. Тож, візуально до та після воно не дуже змінилось.

На фото в мене ще майже повний флакон, бо планувала зробити допис раніше, але потім вирішила дізнатися, чи буде якась накопичувальна дія. Зараз використала вже достатню кількість засобу, щоб впевнено сказати, що накопичувального ефекту немає.

Ще спочатку мені здалося, що продукт за дією дуже схожий на оцет для волосся від Yves Rocher.

І хоч останній мені також подобається, діють вони все ж таки по-різному, хоча обидва призначені для надання сяйва.