О'L

Tangle Teezer Smooth and Shine

Tangle Teezer Smooth and Shine

Вдячна MakeUp та L`Oreal за втілення бажань, оскільки саме від них тут я отримала на тестування набір із цією щіткою )

Забігаючи наперед, скажу, що загалом, я вже доволі тривалий час користуюсь Janeke, та маю ще одну щітку із щетиною кабана, щоб полірувати волосся та робити його більш блискучим - і ці два "тулса" повністю закривають мої потреби у щітках.

Проте, приблизно пів року назад я почала задивлятися на Tangle Teezer. Не те, щоб я її дуже хотіла (бо якби сильно хотіла, то вже б мала), просто в мене виникла потреба у маленькій щітці для волосся, яку б можна було брати у подорож та щоб могла вміститись у сумочці чи косметичці. І от мені здавалась, що класичний Tangle Teezer з кришкою - це саме те, що мені потрібно!

Tangle Teezer Smooth and Shine

Тож, маю наразі цю Smooth and Shine. Щітка гарнюня ))

Як варіант для сумочки дійсно класна! Класична версія має розміри 9 х 6,5 x 5 см. Я раніше придивлялась й до міні версій також, але навіть звичайна версія мені здається замалою, а міні - то й взагалі манюня, яка точно не для мене.

Волосся маю густе й хвилясте. Останні кілька років моєю зачіскою було подовжене каре, але зараз, на жаль, не маю часу на його укладку, тож, поступово повертаюсь до звичайної "дробинки", яку мені вкладати значно легше. Довге волосся щітка розплутує та прочісує добре, але робити укладку з її поміччю - не вийде (

Використовую її як дорожній варіант або для нанесення масок.

Загалом, щітка хоч і прикольна, та свою вартість, як на мене, не виправдовує. Якби я її купувала за свої гроші, то, скоріше за все, була б трішечки розчарована - я б хотіла трішки більше розмір та довші зубці.

Я б все ж таки віддала перевагу Janeke.