M O N D ✨️

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Дуже круте наповнення боксу. Відразу прийнялася тестувати і вже має чітку картинку про кожен засіб. Інформації і фото багато, тож спробую підсумувати свої враження у цьому дописі:

1. Олійне мило для душу з формулою без води і лугів Babe Laboratorios

Цей засіб складно не оцінити. Олія-гель схвалена дерматологами і немає аналогів. Рекомендована для людей з сухою шкірою і при шкірних захворюваннях.

Натуральні компоненти захищають шкіру, регенерують клітинну структуру і відновлюють шкіру рук і тіла. Вітамін F зберігає природний гідроліпідний баланс шкіри і запобігає зневодненню. Знімає свербіж, почервоніння і забезпечує відчуття комфорту.

Текстура легка, масляна. За описом засіб без аромату, але я відчуваю приємний , наче парфюм, аромат. Скоріше за все це пахнуть натуральні олійки. Мені сподобалося, додає атмосфери і не залишається на тілі.

Має розкішний склад. Дуже гарно доглядає за шкірою, насичує її і зволожує. Тепер це мій мастхев для шкіри , особливо рук.

#testmakeupclub
#testmakeupclub
#testmakeupclub
#testmakeupclub
#testmakeupclub

2. Бальзам-стік для губ з SPF 20 "Зволоження та живлення" Babe Laboratorios

Бальзам для губ від Babe Laboratorios — це насичений комплекс для швидкого, інтенсивного, тривалого зволоження, живлення і захисту шкіри губ.

Призначення: живлення, захист від сонця, зволоження

До складу входять касторова олія, олія авокадо , олія кокум та SPF захист. Тож, особливо має місце в теплу пору року. У бальзама є ледь помітний аромат. На шкірі текстура не помітна.

Лягає тонким шаром , але треба часто відновлювати. Дає помірне зволоження. Для дуже сухої шкіри може бути недостатнім. Текстура підходить саме на літо, для зими краще обрати більш жирний бальзам.

3. Лайнер Maybelline New York Hyper Easy

Лайнер у трьох кольорах: Black Matte, Black i Brown. Між собою вони схожі.

Black Matte чорний менш блискучий, ніж Black; а Brown доволі темний, майже чорний з помірним блиском. За фото складно уловити різницю, як і на повіках. Тож, відтінки універсальні. Однаково гарно підкреслюють погляд. Найбільше сподобався класичний чорний. В нього насичена текстура і краще малює (На фото макіяж з цим лайнером).

Лайнер робить ідеальні лініі. Кінчик не твердий, обережно ковзає по шкірі. Товщину лінії легко регулювати натисканням. Але, є нюанс: лайнери швидко втрачають насиченість при натискані. Потрібно перевернути його кінчиком вниз і почекати, щоб знову нормально наносився.

Більш детально про лайнери написала окремий допис: https://club.makeup.com.ua/post/16580/

4. Автоматичний олівець для брів Maybelline New York Brow Ultra Slim

У мене олівець в кольорах:

04- Medium Brown

06 - Black Brown

Обидва гарно підходять для темного волосся.

04 має теплий підтон , він більш світлий. 06- класичний темно- коричневий без рижинки. Їх можна комбінувати, або використовувати окремо. На фото колір Black Brown на бровах.

Текстура середньої м'якості. Малює тонкі лінії і легко розтушовується.

На іншому кінчику має щіточку. Її форма мені не дуже сподобалася, бо трохи розмазує олівець за межі брів. До автоматичних олівців не звикла та всеодно сподобався результат. Якщо шукаете засіб для натурального макіяжу брів - то це він.

5. Туш для об'єму та подовження вій Maybelline New York

Вже не раз казала, що обожнюю туші Maybelline, вони роблять з моїми віями щось неймовірне. Ця туш в першу чергу сподобалася своїм дизайном. Виглядає гарно і майже не займає місця в косметичці.

Мені довподоби вигнуті силіконові щіточки, але й ця непогано фарбує вії. Частково склеює , робить ефект подовжених вій.

Колір насичено-чорний. Текстура рівномірно лягає на вії без грудочок.

У справі подобається. Досить стійка. Ідеальне доповнення до макіяжу очей.