Pryk Lesia

Порівнюю два популярні ВВ-креми🙈

Порівнюю два популярні ВВ-креми🙈

Почнемо з ВВ-крему від Missha. Це мій фаворит за останні декілька років. Люблю його за:

  • Легке перекриття і ніякого ефекту маски на обличчі.
  • Кремову текстуру,легко наноситься будь-чим : спонж/пензлик/руками.
  • Стійкий протягом всього дня,не тече і не зникає плямами.Для закріплення злегка припудрюю.
  • Має натуральний фініш. Я не люблю дуже матовий тон.
  • І всі продукти на нього круто лягають,сухі або кремові.
  • А також має в собі spf 42.

В мене проблемна шкіра,але висипань він в мене не викликає. В нього трішки сіруватий підтон,але для мене це плюс,бо багато тональних засобів на моїй шкірі окисляється в жовтий 🥴.

Знаю,що багато людей хейтять його за олії та масла в складі,які провокують висипання.В мене гормональне акне,яке то заходить в ремісію, то бурно «цвіте» ,але саме цей BB-крем ніяк на це не впливає. Тому мінусів у нього я не знайшла,люблю всім серцем дальше🤍🙈

В мене доречі тон 21 Light Beige,раніше користувалась 13,але він мені трішки засвітлий.

Його назвали аналогом крему від Missha,тільки з якіснішим складом і переглянувши багато відгуків для себе я обрала також тон 21 Light Beige.

Він трішки темніший,але на шкірі підлаштовується і майже не відрізняється від 21 відтінку Missha. У нього також легке перекриття але більш сяючий фініш. В складі має фізичні та хімічні spf фільтри,але скільки саме я не знайшла. По стійкості Missha мені подобається більше,bb-крем від Purito в кінці дня трішки злазить плямами(особливо на підборідді). Склад звичайно тут дуже крутий,бо він містить і ніацинамід,азіатську центуллу,пантенол і тд. Його текстура більш густіша,тому для мене найкраще його наносити тільки вологим спонжем. До кінця упаковки мені ще далеко,а отже час подумати який з них я куплю на наступний раз ще є.

Для мене вони дуже схожі,але якщо хочеться стійкості на весь день то Missha виграє ,по ціні та обʼємі також . А bb-крем Purito однозначно виграє по складу.

Фото та відео на шкірі: