wowmom

Темні кола під очима? До побачення!

Темні кола під очима? До побачення!

Привіт, красуні!

Як "щаслива" власниця темних кіл під очима, без хорошого консилера я свого життя не уявляю. Господи, скільки я вже їх перебувала: і з різним покриттям, і від різних брендів, але завжди хочеться повертатися до перевіреного - Maybelline Fit Me Concealer. Це той консилер, який відповідає всім моїм вимогам, починаючи від ціни, закінчуючи поведінкою на шкірі.

Темні кола під очима? До побачення!

В тюбику 6.8 мл продукту, і це, на моїй пам'яті, найбільш "довготривалий" консилер. Мені реально вистачає його на пів року щоденного використання. От, наприклад, Maybelline Eraser через півтори-два місяці вже "всьо":-)

Я завжди купую віддінок 15, бо він якось чудово підходить мені і коли я світла, і коли маю більш засмаглу шкіру. Консилер має рожевуватий підтон, тому чудово освіжає зону під очима.

В мене глибоко посаджені очі, і тонка шкіра, тому синці - вроджені. Ніякий сон не виправить ситуацію, бо просто просвічуються капіляри. От консилер допомоги може.

Maybelline Fit Me Concealer має пластичну формулу та гарну пігментацію, тому його не потрібно багато наносити.

Зазвичай, я його розтушовую пальцями, але іноді синтетичним пензлем з пласким ворсом.

Ступінь перекриття, приблизно, 8 із 10, тобто це не щільна замазка. Консилер класно вирівнює тон, нейтралізує синій та фіолетовий пігмент, при цьому не виглядає на шкірі інорідно. Саме за цей натуральний ефект, мені так полюбився Maybelline Fit Me Concealer.

Шкіру консилер не сушить, в складки не западає, і, головне, не підкреслює зморшки, які в мене, нажаль, вже є. Тримаються на протязі дня чудово без всіляких нарікань, при умові зволоження зони під очима.

Просто водою Fit Me не змивається, тому він не тече від дощу або сліз. Але міцелярка справляється на раз два.

І, якщо чесно, враховуючи його ціну, альтернативу шукати не хочеться, бо консилер класно виконує свою роботу. В мене до нього питань абсолютно нема!

Дякую за увагу 😘