alena.rosee

Сучасні Вампіри та Чим вони пахнуть 🖤

Сучасні Вампіри та Чим вони пахнуть 🖤

Вампіри..

В одному слові переплітається весь вихор емоцій, авжеж, бо раніше всіляки розповіді про вампірів викликали у людей тільки страх, то зараз при згадці цих створінь  у багатьох в уяві випливають сексі-мени з молодіжних серіалів)

Згадки про вампірів є у багатьох народів, але на широкий загал, в літературу, вампіричний образ графа Дракули, взятий з праобразу реального Влада Цепеша III , привніс Брем Стокер, також це один з перших популярних образів на телебаченні, ну після чорно-білого фільму про Носферату)

Образ цікавий, не сперечаюсь, але через 79 років, в 1976 році зявляється романи Енн Райз "Вампірські хроніки" і тепер образи вампірів стають більш людяними, емоціональними, а також всі виглядають більш молодо та сексуально.

На цю тему я можу довго говорити і з історичного підтексту, і з художнього (вивчала якось), але ми на бьюті спільноті, я люблю парфуми, тому я просто не могла пройти мимо теми поєднання "А як би той герой мав сучасний аромат, то яким би він був?".

Тому в цьому дописі, постараюсь розібрати аромати головних героїв одного з роману "Вампірські хроніки", думаю відомого всім фільму "Інтервю з Вампіром".

Я знаю, що вийшов серіал, я його ще не дивилась) Так як образи фільму 1994 року не зовсім співпадають з реальними образами героів оригінальноі книги, тому я якось буду міксувати це в своій уяві, але більше схилятись саме до образу героїв фільму.

Всі вампіри бісексуальні, то я вибираю аромати унісекс - дякуючи ніші зараз повно унісексових ароматів)))

Також , парфуми це все дуже індивідуально, тому моє бачення може не співпадати з вашим, в дописі орієнтуюсь тільки на аромати, які в мене є чи були в колекції))

p.s всі фото мої на нуарну тематику , щоб допис пройшов модерацію, тому фото персонажів не додаю.

Lestat de Lioncourt

Непердбачуваний француз який майстерно приховує свої емоції, для всіх він самозакоханий та зухвалий, а десь глибоко в душі (якщо вона в нього є звісно) він ранимий та нескінченно закоханий у творчість.

Так, це творча натура з нальотом нарцисизма, любитель подорожей, гучних вечірок, необдуманих поступків та вічноі слави.

Залишаючись сам на сам він часто філософствує, думає про буття, світ, "а що якщо?" ну і все таке інше , як і ми з вами, коли напливають меланхолічні настрої)))

Ідеальні аромати, яки пасують Лестату:

⦁ Dark Lord by Kilian - мікс з грубих кожаний курток, келиха рому, терпкого ветиверу з дрібкою перцю. Цей аромат просто ідеально описує персонажа.

⦁ Ex Nihilo Gold Immortals - густий, огортаючий, не солодкий десерт на теплій амбровій базі, заповнює собою весь простір та привертає увагу.

⦁ Baccarat Rouge 540 MFK - авжеж , з цим ароматом нереально залишись непомітний, аромат, немов слава та величиє, біжить швидше, чим ви за ними, аромат-зірка, аромат-нарцис, бо є він, він і тільки він.

Louis de Pointe du Lac

О, Луї...

Меланхолічний, трошечки занудний, навіть депресивний, справедливий та уважний до деталей.

Луі , навіть з вампірским життям, мав весь спектр людських емоцій, від радості за когось до печалі за кимось дорогим.

Його аромат повинен бути легким, меланхолічним, зваженим, але з сильним шлейфом, нагадуючи що іноді, він дуже може показати свій характер.

⦁ De Profundis Serge Lutens - аромат осінніх хризантем з мокрому грунті, ценй аромат настільки меланхолічний і готичний, що його просто неможливо носити в піднесеному настрою. Аромат вічності.

⦁ White Spirit Juliette has a Gun - готовлю окремий допис про нього. Так пахне космос, так пахне Всесвіт, аромат зібраний з трьох нот, але такий безграничний. Невинний та колкий, беззупинно густий та огортаючий.

• Roses on Ice by Kilian - аристократичний , холодний аромат свіже зірваних троянд та огіркового фрешту. Освіжаючий та пронизливий , немов лід.

Claudia

5-ти річка дівчинка, яку намагаючись врятувати, обернули в вампіра, та яка все своє подальше життя мріяла стати дорослою.

Розумна, ексентрична, ніжна та мрійлива натура, вона привертала на себе увагу та мала аби не який розрахунок на кожного, хто ій зустрічався.

Аромати для Клодії:

⦁ Ex Nihilo Iris Porcelana - прекраснійший пудровий аромат, так пахне в будуарі, аромат пудрових ірисів та фіалок на кремовій сандаловій підложці, є схожість з метеоритами, але там аромат легше та прозоріший.

⦁ Robert Piquet Petit Fracas - мій улюбленець, густий оманливий туберозний аромат, де білі квіти такі густі, що можуть давати полуничний відтінок. Аромат флірту, побачень та дорослого життя.

⦁ Serge Lutens Nuit de Cellophane - Целофанова ніч одиз з відомих парфумерних шедеврів Сержа, це білоквітковий аромат з нотками лілій, які дають дурманящу ноту, з цианістим мигдалем та ложечкою османтусового меду.

Арман - він же Амадео, він же Андрій, 500-річний вампір в тілі 17 річного юнака, переживши багато неприємних ситуацій, став боссом та мудрим наставником для багатьо інших. В фільмі цього персонажа грає Антоніо Бандерас, з густим чорним волоссям, а ось по книзі це світловолосий юнак)))

Але , зважаючи на сталевий характер, столітню мудрість , керування цілим театром та справедливість у багатьох ситуаціях, аромати Армана такі:

⦁ Frapin Nevermore - про цей аромат я готовлю окремий допис, бо описати творіння легендарного дому Фрапін та паралелі з Едгаром Аллан По - не вистачить пари речень) Аромат готики, квінсестенція готичної класики.

⦁ Franck Boclet Sugar та Cocaïne - у Sugar нетипічний цукор, густий, темний, трошки отруйний , мед. Аромат з нотками вінілових пластинок та театральних букетів. Cocaïne - театральна кімната , з свіжими ліліями , накуреним табаком, земляними пачулями та зажареними карамельками.

⦁ Byredo Gypsy Water - Арман багато подорожував за тривалий час, тому аромат Номадів ідеально передає атмосферу нічних переіздів та ночівлі десь в шатрах. Запах розігрітих сонцем степів, костра, сухої землі , ялівцю та соковитих цитрусів на старті.

Я б хотіла написати і по 10 ароматів - асоціацій , та то був би довгий допис 😁

Чи дивились ви цей фільм , чи читали книгу або можливо знайомі з ароматами з допису ?)

Цікаво послухати вашу думку та дякую за увагу ! 🖤