Zhukovka

Тоу 2 Ігриве ведмежа чи розрекламована парфумна вода ?

Прем’єра аромату: 2018
Зроблено в: Італія
Стать: для жінок
Класифікація: міддл маркет
Тип аромату: деревинні, квіткові, мускусні
Початкова нота: Магнолія, Мандарин, Яблуко
Нота серця: Жасмин, Півонія, Смородина
Кінцева нота: Деревинний бурштин, Мускус, Сандал

Що є сказати про дизайн ?!

В огляді на туфельку від Carolina Herrera https://club.makeup.com.ua/post/16374/

я вже казала , що люблю незвичайні флакони і цей грайливий ведмедик є улюбленцем в моїй невеличкій колекції 🐻
Сам флакон зроблений з товстого, важкого скла , що відіграє роль тіла ведмежати . Кришка з матового пластмасу - голова . Ручки та ніжки теж матові , з чіткими прорізами( цим і відрізняється від підробки) .

Золотисте гравіювання Moschino , що не стирається з часом. На дні флакону інформація від виробника. ССам парфум легкого жовтуватого відтінку, що нагадує мені ігристе 🥂 В цілому , досить стильно і неможливо не звернути на нього увагу !

• Спочатку процитую опис виробника :

Бадьорість мандарина і яблука, що іскряться, супроводжують ніжні квіткові ноти, розкриваючи свіжий, грайливий аромат. Чиста та витончена нота пелюсток жасмину посилюється бархатистим звучанням півонії та хрумкою свіжістю білої смородини. Деревні ноти амбри та сандалу додають неймовірну чуттєвість, тоді як акцент кристалічного мускусу наповнює аромат ніжністю та сяйвом.

• Як бачу його я ?!?
    Багато хто порівнює його з порошком , за що я готова просто вкусити за носа цю людину 🙊 Так, аромат дещо свіжий , але... Але для літа він важкуватий , чи може порошкова свіжість грузити влітку ?!? Ні. Парам-пам-пам. Коло замикається.
    Найбільше я відчуваю саме яблуко в поєднані з жасмином та дещо півон, а далі зелений мандарин.
    Після розпилення огортає саме квіткова свіжість , яка нагадує початок весни, коли ти йдеш зрання до школи, на деревах ще висять бутони, а у мами в садку вже розпустилися перші проліски 🌱
  • Аромат юний, дівочий . Гадаю, що не підійде категорії 35+
    Його можна наносити будучи в Totally White , наприклад🤍 Енто стиль 🌸 а також Молодіжний Стиль 👖
  • Тоу 2 виразний , грайливий та неповторний. Його навряд чи можна сплутати з чимось іншим ! Раджу хоч 1 раз його відчути на собі , аромат довготривалий , шлейфовий 💝