alena.rosee

Juliette has a gun Pear Inc.

Juliette has a gun Pear Inc.

Впевнена , з ароматами JhaG знайомо багато людей , в свій час аромат Not a perfume викликав фурор та захоплення , а з часом аромати Джульєтти люди чи люблять, чи обходять стороною.

Винуватець всьому - Амброксан, який є майже в кожному новому творінні Романо Річчі.

Та я з тих, хто любить Амброксан на собі, ця прекрасна хімічна сполука підсилює будь-який аромат та робить запах людини (своєї шкіри) унікальним при поєднанні.

Опис від виробника :

Фруктово-фужерна композиція залишає неймовірно спокусливий шлейф, який неймовірно вдало розкриває глибину, чуттєвість та неординарну натуру свого власника.

Початкова нота: Груша
Нота серця: Амброксан
Кінцева нота: Амбрета, Мускус

Мої враження:

Придбала я флакон одразу після його випуску в Італії , в 2021, і вже встигла не тільки його випшикати, а й задуматись , чи не треба мені дубль)))

Взагалі я шанувальниця цього бренду і тільки декілька ароматів є , які мені не подобаються , інші або дуже подобаються , або просто нормальні універсальні.

При перших хвилинах після розпилення, ви відчуваєте зелену грушку по типу Дюшес, але без надмірної солодкості . Груша не садова , не магазинна , а трошки синтетична, взбита , наче холодна газировка Дюшес або Грушевий лимонад з величезною кількостю льоду 🧊 🍹

Далі з'являється Амброксан, який вже не покидає вашу шкіру до самого душу , він як облачко, то є, то немає, трошечки розпарились, шкіра розгорячилась і ось він знову грає навеликих децибелах .

База : класична Джул'єтівська - це синтетичний мускус .

В теплі сезони аромат більш грайливий , а в холод - це колюча холодна груша.

Стійкість на мені : до ванни , але грушовий лимонадик злітає за годинку.

Пшики: можу робити і по 5 пшиків , аромат легкий і з ним важко зробити передоз .

Коли ношу: універсальна поливашка, і в магазин , і на прогулянку , і просто вдома.