ДАРÍЯ КÓВАЧ

0/10,бо не поголила ноги🫣 Поговоримо про чоловіче і жіноче?

0/10,бо не поголила ноги🫣 Поговоримо про чоловіче і жіноче?

Розберу сьогодні тему догляду за собою та поділюсь нашою з чоловіком полицею у ванній.

Почну з глибокого далеку і саме своє бачення. Я поняття не маю як давно зʼявилась косметика і чому взагалі жінки почали наносити макіяж,а потім і чоловіки. Можливо я і чула,але якщо мене спитати-я не відповім. Та чесно,мене це мало цікавить.

Я часто чую думку,що макіяж-це навʼязано. Що жінок буквально змушують робити мейк. Особисто я ніколи з подібним не стикалась,а також мабуть пощастило з чоловіком,бо йому байдуже з мейком я чи ні,але мене трохи насторожує той факт,що без макіяжу я отримую більше компліментів і уваги (невже так погано фарбуюсь😄🙈🤌🏻)

І якщо макіяж-це суто візуал,то догляд-це про інше. Це про турботу про себе.

Почну з самого важкого для деяких медійних облич,з якими мені благо не доводилось зустрічатись в живу. Мабуть ця трійка-єдині, з шоу-бізу, кого я жодного разу не бачила😄 (та ні,не єдині звичайно,але..)

Я не голю ноги на постійній основі. Я не можу похвалитися повільним ростом волосся,ні,росте у мене все чудово всюди. Та ноги для мене та ще каторга і голю я їх за власним бажанням,коли вже аж занадто не подобається довжина,не зручно і не комфортно.

Чоловік тепер жартує мовляв «о,ти поголила ноги,тепер 10/10»

Його не турбує моє волосся взагалі,є воно чи ні,в будь-яких зонах. Власне як і його волосся не турбує мене. Ми два зрілих дорослих вікінга,які можуть скидати хутро за бажанням 😄

До речі,про чоловіка. Якось мені задали питання «для чого чоловіку стільки баночок», я була вражена. А для чого жінкам стільки баночок?)

Ми всі люди і всі потребуємо догляду за собою.

Верхня поличка для тих,хто по вище (тобто для чоловіка), середня для принцес 😄🤌🏻, а нижня для тих,хто не помістився на попередні дві

Почну з останньої:

Тут у нас зубні щітки і зубні пасти. Щітки змінюємо ми досить часто,а так як наших улюблених від Dr.Morgen ніяк неможливо вхопити,то ще частіше

Також стоїть автоматичний диспенсер для рідкого мила. Моя губка для миття,хоча і доведено,що губка людям не потрібна,та все ж я використовую.

Далі babe,яким вмиваємось обидвоє і скраб Cp-1 для шкіри голови,також вдвох ним користуємось

Наступна поличка менш цікава,бо вона моя) Там нічого нового. Майже пусті пляшечки (пінка і міцелярка) від Lapush,які я навряд закінчу і можна було б викинути,та «хай стоять»🫠 Два шампуні,маска і сироватка від scalp,всім відомий lactacyd і CeraVe,яким також вмиваємось обидвоє. (Бритви само собою,все ж таки на 10/10 пробиває інколи🤫)

Ну і зірка програми,полиця чоловіка. Так,мій чоловік доглядає за собою і в чомусь навіть більше ніж я. Наприклад у нього декілька парфумів,а у мене один. Або ж у нього є класний тример,подарунок від тещі🤭ну він правда його хотів))

Також у нього є окремий догляд для бороди: олія для росту,бальзам для укладки,шампунь для миття. (Все від Barbers)Також гель для душу,шампунь для волосся, скраб для тіла,гель після гоління (Mr.Scrubber), гель для інтимної гігієни (Elea) і також станок (мабуть теж хоче бути 10/10)

Єдине чого нема у чоловіка-це декоративної косметики,все інше у нього як у повноцінної людини,яка доглядає за собою.

Мене дивують чоловіки,які ходять митись раз у півріччя,а миються фейрі🫠

І дивує,що когось дивує набір мого чоловіка, (а мій набір нікого не дивує 😄) (то так спеціально багато «дивує»)

Ми всі маємо бути доглянутими,а це чисте тіло, нігті, волосся,обличчя і тд. Бо це здоровʼя. А всі засоби для краси-це вже для душі і за бажанням. У нас обох воно є,наш вибір 🙏🏻

Дякую,що приділили увагу🫶🏼