Alina_Demchenko

Для ідеального погляду : Max Factor 2000 Calorie Dramatic Volume

Для ідеального погляду : Max Factor 2000 Calorie Dramatic Volume
Для ідеального погляду : Max Factor 2000 Calorie Dramatic Volume

Я не можу сказати, що мої вії доволі примхливі: вони середньої довжини, середньої густоти, не сильно підкручені але і не прямі. Звичайні вії. Тому якихось танців з бубном мені потрібно виконувати - не часто.

З брендом Max Factor знайомі всі. Хтось тестував, хтось ні, комусь сподобалось, а комусь навпаки. До цієї в мене була одна туш від цієї фірми і не сказати що там було щось вау( Max Factor False Lash Effect - вона просто розділяла і профарбоувала).

Що ж, розповім саме про цю :

Туш, чорного кольору з класичною не силіконовою щіточкою. Пам'ятаю що саме такого роду туші були у моєї мами. Вона не має якихось вигінів, класного розміру і форми. Ну а що - класика є класика і це наспарвді дуже добре. Консинстенція не суха, достатньо щільна. Коли нова - може відбиватися на повіках, то ж краще не фарбувати від самого кореню. Вона дає насичений колір, запах нейтральний.

Для ідеального погляду : Max Factor 2000 Calorie Dramatic Volume

Якщо близько підносити щіточку, то навіть коли їй декілька місяців - доволі легко все забруднити. Я спеціально не редагувала фото з очима, що б ви побачили все як воно є.

Туш, як на мене, гарно профарбовує вії, не сильно подовжує, але додає об'єму. Вона не відбивається в мене, вже після того як застила, не плеве і не осипається в продовж дня. Я більш скажу: я вчора забула змити око, бо боліла голова - на ранок я не була пандою, все було доволі акуратно ( а я сплю обличчям в подушку, яка доерчі теж чиста).

Це класична, гарна туш і з таким типом вій як в мене - повинно ідеально підійти.

Не підійде вона для тонких і прямих вій - мені здається вона буде опускати їх вниз. Теоритично - може зробити ефект павучих лапок, якщо нанести забагато.

Моїй туші вже пів року - вона навіть не думає засихати.

Вона легко змивається за допомогою міцелярки і тим паче від гідрофільної олії. Вона не водостійка, тому під дощ краще не потрапляти.

Для мене - це класика. Я вважаю цю туш досить гарною, зручною і мені подобаєься ефект на моїх віях. А ще, серед аналогічних тушів від Мейбелін, Лореаль та Буржуа - має приємну ціну (зараз вона на мейкапі до 200грн). Я не говорю про більш бюджетні бренди і я впевнена, що схожа може бути і у Евелін, але не шукала.

Ефект мені чимось нагадує мою улюблену туш Maybelline New York Total Temptation ( а брала я її десь 5 разів, що для мене вважається прикладом вірності в косметичному світі)