Невже Montale може бути таким соковитим та легким?
Montale Fruits of the Musk
Істрорія про Монталь - це важкі, тягучі, насичені аромати, шлейф яких можна відчути за кілометр! Це в більшості аромати з мускусною основою, десь прикрашені ладаном та трояндами,а десь домінує уд... Для мене Монталь - це бездоганні східні аромати з європейською душею!
Перед тим, як купити повний розмір - спочатку купляю пробник, аби зрозуміти, як аромат буде носитися саме на моїй шкірі і чи не буде він "душити".
Цього разу я взяла на пробу Fruits of the Musk і до чого я була здивована, що цей аромат зовсім не схожий на почер Монталь! Це якийсь насичений ягідний мус: ніжний, жіночний та зовсім не задушливий! Не має гучного шлейфу, але має супер люксове звучання!
Детальніше про аромат
На старті це розтерта на сонці соковита ожина та малина, полита зверху соком цитрусових! Аромат вибухово-ягідний з делікатною кислинкою! Такий яскравий та дзвінкий.
Потім фруктова феєрія плавно перетікає в базові нотки аромату, що довго грають на шкірі, залишаючи томний шлейф: мускус у поєднанні з ожиною! Багато кого відштовхує мускус, але тут він не такий - якийсь ніжний, пухнастий та охайний! Не кричить про себе, а томно муркоче близько до шкіри!
Аромат Fruits of the Musk дуже смачний та не типовий для Монталь: пудровий та фруктово-солодкий! Якщо до останньої крапельки цього пробнику мій ніс так само буде пищати від радості по цим мускусним фруктам - я точно придбаю тревел-версію!
А які у вас улюблені аромати від Монталь?
Коментарі (0)