Hanna Domashenko

Невже Montale може бути таким соковитим та легким?

Невже Montale може бути таким соковитим та легким?

Істрорія про Монталь - це важкі, тягучі, насичені аромати, шлейф яких можна відчути за кілометр! Це в більшості аромати з мускусною основою, десь прикрашені ладаном та трояндами,а десь домінує уд... Для мене Монталь - це бездоганні східні аромати з європейською душею!

Перед тим, як купити повний розмір - спочатку купляю пробник, аби зрозуміти, як аромат буде носитися саме на моїй шкірі і чи не буде він "душити".

Цього разу я взяла на пробу Fruits of the Musk і до чого я була здивована, що цей аромат зовсім не схожий на почер Монталь! Це якийсь насичений ягідний мус: ніжний, жіночний та зовсім не задушливий! Не має гучного шлейфу, але має супер люксове звучання!

На старті це розтерта на сонці соковита ожина та малина, полита зверху соком цитрусових! Аромат вибухово-ягідний з делікатною кислинкою! Такий яскравий та дзвінкий.

Потім фруктова феєрія плавно перетікає в базові нотки аромату, що довго грають на шкірі, залишаючи томний шлейф: мускус у поєднанні з ожиною! Багато кого відштовхує мускус, але тут він не такий - якийсь ніжний, пухнастий та охайний! Не кричить про себе, а томно муркоче близько до шкіри!

Аромат Fruits of the Musk дуже смачний та не типовий для Монталь: пудровий та фруктово-солодкий! Якщо до останньої крапельки цього пробнику мій ніс так само буде пищати від радості по цим мускусним фруктам - я точно придбаю тревел-версію!

А які у вас улюблені аромати від Монталь?