Alina_Demchenko

На фінішній прямій: Naturelle Osmanthus Yves Rocher

На фінішній прямій: Naturelle Osmanthus Yves Rocher
На фінішній прямій: Naturelle Osmanthus Yves Rocher

В мене малюсінька колекція ароматі, але цього достатньо що б аромати жили зі мною по декілька років. І мені завжди незвично, коли щось закінчується. На цей раз, час прийшов для свіжого аромату від Yves Rocher.

Цей аромат вийшов у 2015 році і я скажу вам правду - в мене він з'явився ще тоді. Мій смак на аромати тільки почав формуватися і тому аромати що в мене були - нейтральні.

Цей аромат прожив в мене доволі багато і так як в мене була і класична версія - є що розповісти.

Ця версія, на відмінно від класичної версії, здається мені більш плоскою, але не втрачає свого шарму. З перших секунд кисло-гіркий запах охолоджує тіло і розум, що б потім зігріти його теплом і квітковим ароматом.

Лимон ... Як же я обожнюю лимон і тут він грає дуже гарно. Цей аромат цедри та солодко-кислий присмак м'якоті мене гіпнотизує. У класичної версії лимон грає в тандемі з бергамотом - тому класична більш кисла, більш свіжа.

Тепло дає османтус та жасмин. Мабуть саме через жасмин, мені сподобалась ця версія. Хоча класика і нагадує аромати які я б хотіла до себе на поличку, але саме теплі ноти Naturelle Osmanthus мені більш довподоби.

Доречі парадокс: перші хвилини, коли чутно шлейф кисло-солодкого лимона, на шкірі гарно відчутна деревина, яка потім пропадає, залишивши квітково цитрусовий присмак.

Цей аромат був в мене занадто довго: то я його постійно наносила, бо на літо мало що було, то я про нього забула. Я використаю його до останньої краплі, бо аромат гарний і якщо чесно, сильно відрізняється на класичну версію ( мені класика не тільки більш холодна і свіжа, вона для мене більш унісекс і більше чутно щось трав'янисто гірке).

На скільки я пам'ятаю, цей аромат - не входить до основної колекції, більше лімітка у світі цього бренду. Але якщо б його можно було б з легкістю купити - знову я б не взяла.

Ні, ви не подумайте - аромат фантастика, але хочеться чогось нового, хочеться змінитися) Ця дружба була прекрасною, але я змінила ставлення до ароматів і до себе, тому з останнім пшиком - він назавжди буде в моєму серці, а парфумова поличка отримає місце для нового аромату

На фінішній прямій: Naturelle Osmanthus Yves Rocher