О'L

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Почну з того, що це, мабуть, поки що найкорисніший та найулюбленіший мій бокс серед усіх отриманих (хоч їх не так вже й багато було). Неймовірно вдячна за нього MakeUp!

Чесно кажучи, я з нетерпінням чекала на Oil Soap від Babe, бо маю доволі суху шкіру. Але найбільшу купу позитивних емоцій я отримала від Автоматичного олівця для брів Maybelline New York Brow Ultra Slim Eyebrow Pencil.

Це взагалі мій перший засіб для брів, який підійшов мені просто ідеально!

Я не є прихильником яскравого макіяжу, та найбільший комплімент для мене – це коли оточуючі думають, що я не нафарбована та від природи маю такий тон обличчя та колір волосся )

З бровами взагалі по життю в мене не було якихось експериментів – я їх не вискубувала, не робила чіткими квадратними, занадто темними тощо. Завжди хотіла, щоб вони виглядали природньо та була у пошуках засобу, що допоможе мені злегка та непомітно дофарбувати ті місця, які цього потребують.

Помадки та гелі або були занадто яскравими, або давали неприродню фіксацію. Сухі засоби або осипались, або були помітними, олівці були також чи яскравими, чи лягали жирним шаром.

Тож, Maybelline New York Brow Ultra Slim Eyebrow Pencil став моїм відкриттям, ще й відтінок Medium Brown підійшов просто ідеально (додала світлину). Впевнена на 100 %, що я його обов’язково придбаю знов, бо за параметрами ціна/якість/мої вподобання він мене повністю задовільнив.

#testmakeupclub
#testmakeupclub
#testmakeupclub

З підводкою гарні стосунки побудувати в мене поки що не вийшло ( Але це виключно від того, що стрілки малювати за своє життя я так й не навчилась. Ну, проте тепер маю засоби, з якими можна повчитись це робити, та проекспериментувати на дозвіллі.

Наявні відтінки Black, Matte Black та Brown, як на мене, не дуже відрізняються між собою.

На фото намагалась порівняти Black та Matte Black – тут взагалі різниця не помітна. Кінцівка фломастера доволі тоненька, синтетична та, навіть на мій погляд, доволі зручна. Читала у деяких відгуках, що ці підводки погано пігментовані – не знаю, чи то мені така партія попалась, але пігментація доволі гарна. На фото виглядають навіть гірше, ніж є насправді.

Змиваються добре гідрофільною олією, або міцелярною водою. Вартість невисока, тож прихильницям подібних засобів раджу спробувати.

Усім тушам для вій від Maybelline я здатна співати дифірамби!

У мене не було ще жодної, в якій би я розчарувалась, навіть найдешевші їх туші досить непогані та, на свою вартість, мають право на життя.

Що правда й вимоги до туші в мене не дуже великі – щоб не подразнювала очі, не осипалась, не залишала темні кола під очима, не склеювала вії та, мабуть, й все.

Наразі користуюсь тушшю з минулого бокса Maybelline New York Colossal Curl Bounce. Значної різниці між нею та The Falsies Surreal не помітила, хоча обидві залишили гарні враження.

На сайті читала безліч поганих відгуків – нібито туш суха. Тут, мабуть також, скоріш за все не були дотримані умови зберігання та транспортування якоїсь певної партії, бо мені досталась абсолютно нормальна туш, до якості якої не маю жодних претензій. Не впевнена що придбаю вдруге, але це лише тому, що в Maybelline є більш дешеві, але не менш якісні туші.

У рекламі щіточка наче рожева, в мене туш зі звичайною чорною.

Фарбую лише одним шаром, нижні вії не профарбовую.

Не можу сказати, що в мене було багато засобів від цього бренда, проте ті, що мала, мене не розчарувала. Вартість середня, а якість доволі непогана.

Як вже й писала, дуже чекала на Oil Soap. Я хоч і користуюсь звичайними гелями для душа також, але від надмірного піноутворення та інших факторів моя суха шкіра стає ще сухіше та потребує додаткового зволоження та живлення (

Із цим засобом у мене такої проблеми не має, після вечірнього душу я навіть не наношу зволожуючий крем чи лосьйон, бо й так відчуваю себе доволі комфортно.

Із олійок для душу раніше я користувалась лише олійкою для душу від Yves Rocher. Зараз, судячи з усього, знайшла нового фаворита!

При контакті з водою олійка перетворюється на пінку, запаху практично не має, тож, гадаю, також підійде діткам та людям з атопічною шкірою чи алергікам.

Дуже крутий засіб, тож обов’язково потім придбаю собі повну версію, бо він мене підкорив.

Цей бальзам – це ще одна, мабуть, моя любов!

Від Carmex я певний час тому назад відмовилась, проте поки що нового улюбленця із засобів по догляду за губами дотепер у мене не було. Дуже хотілось (та й хочу) спробувати Bloom&Blossom, та в Україні він не дуже популярний, а робити замовлення на закордонних сайтах заради одного засобу для губ виходить не дуже вигідно.

Тож, стік від Babe прийшов до мене дуже вчасно.

Губи зволожені, бальзам не розтікається, тримається добре. Як базовий догляд – те, що треба.

Єдиний недолік – у мене він мабуть дуже швидко закінчиться (