wowmom

Наче бджоли покусали! Eveline OH My lips Bee Wenom.

Наче бджоли покусали! Eveline OH My lips Bee Wenom.

Привіт, красуні!

Багато хто з нас, мріє про пухкі соковиті вуста. Хтось для цього підколює губи гіалуронкою, хтось домальовує зайвий міліметр контурним олівцем, а хтось використовує спеціальні плампери, які візуально збільшують об'єм.

А хтось на "максімалках" використовує всі методи отдразу.

Та.я не про це...Я хочу розповісти про досить специфічний бальзам, для візуального збільшення губ від Евелін з бджолиною отрутою.

Наче бджоли покусали! Eveline OH My lips Bee Wenom.

Евелін випустив три плампери з різними "смаками" та віддінками: бджолина отрута, перець чилі та шоколад. Я купувала перших два плампери, і можу сказати одне - по ефекту, блиски абсолютно однакові, єдина відмінність - це колір на губах.

Версія з бджолиною отрутою має дуже красивий ніжний світлий рожевий віддінок. На губах він напівпрозорий, тому впевнена, що колір сподобається багатьом.

Плампер має приємний нейтральний запах, і дякувати виробнику, не має ніякого присмаку. Одразу після нанесення, він відчувається просто, як блиск, однак через пару хвилин, губи починає досить відчутно пекти.

Наче бджоли покусали? Навряд чи! Мені відчуття не доставляють незручності, і я більше скажу, мені подобається ефект такого поколювання.

До речі, незважаючи на те, що блиск має світлий віддінок, у складки він не затікає, і в білу полоску не скочується.

Після того, як печіння закінчується, а це приблизно хвилин через 15-20, за рахунок приливу крові, губи і справді здаються білль пухкими та соковитими. Звичайно, це тимчасовий ефект, але! Плампер так круто розгладжує шкіру, заповнює мікротріщинки і дуже класно зволожує.

Його можна використовувати і просто як красивий блиск, і як бальзам, і як підготовчий етап перед нанесенням матових помад. Плампер стане чудовою базою, та не дасть пересохнути шкірі.

Він дійсно чудово доглядає за губами!

Я залюбки його використовувала (навіть витащила обмежувач з упаковки), і це єдиний блиск, з яким я таке робила.

Просто класний плампер, дівчатка!

Дякую за увагу 😘