#madeinukraine
Мої улюблені українські бренди косметики💙💛
Як виявилось, я маю доволі багато українських брендів у себе вдома, але розповім про ті 3, які займають найбільшу часточку мого серця. Так вдало вийшло, що ці бренди належать до геть різних категорій, буде цікаво)
Lamel 💄
Хто ще не чув про цей бренд декоративної косметики? Та мабуть не лишилось жодної поціновувачки макіяжу, яка б не мала хоч щось від Lamel у своїй колекції.
Коронними продуктами цього бренду, я особисто вважаю олівці для очей - велика палітра, неперевершена стійкість і дуже лояльна цінова політика.
Fresh Juice 🛁
Цей бренд спеціалізується на засобах для душу, тіла. За роки користування Fresh Juice я спробувала їхні різноманітні скраби, гелі для душу, батери для тіла. Зараз на руках маю лише Пілінг і Крем-масло для тіла. У бренду дуже приємні віддушки і не менш приємні ціни
Мій фаворит у цього бренду - піни для ванної, такої густої, обʼємної і запашної піни я ще ніде не зустрічала 🫧
F.O.X 💅
Я НЕ є майстром манікюру і роблю нігті лише собі, тому ще не змогла спробувати багато брендів. Але F.O.X - це той бренд, який закріпився у моєму арсеналі засобів для нігтів. Майже все, що стосується манікюру в мене від цього бренду. У них величезна палітра гель-лаків, акригелів і взагалі всього, про що можна мріяти
Особливий плюсик від мене бренду за мініатюрні формати кольорових гель-лаків. Дуже складно використати цілу баночку лаку, коли робиш манікюр тільки собі, а урізноманітнити палітри хочеться - тому цей формат є ідеальним рішенням.
#купуйтеккраїнське
Це не єдині українські бренди, на які варто звернути увагу. Серед косметики це Unico, Glambe, Born to Shine, Sane, Staleks і багато-багато інших. А що казати про одяг, аксесуари, взуття...
Зараз на ринку зʼявилась велика кількість українських брендів, які за якістю не поступаються іноземним. То чому б не підтримати хорошого виробника?
Коментарі (0)