Almond milk

#madeinukraine

#madeinukraine

Як виявилось, я маю доволі багато українських брендів у себе вдома, але розповім про ті 3, які займають найбільшу часточку мого серця. Так вдало вийшло, що ці бренди належать до геть різних категорій, буде цікаво)

Хто ще не чув про цей бренд декоративної косметики? Та мабуть не лишилось жодної поціновувачки макіяжу, яка б не мала хоч щось від Lamel у своїй колекції.

Коронними продуктами цього бренду, я особисто вважаю олівці для очей - велика палітра, неперевершена стійкість і дуже лояльна цінова політика.

Цей бренд спеціалізується на засобах для душу, тіла. За роки користування Fresh Juice я спробувала їхні різноманітні скраби, гелі для душу, батери для тіла. Зараз на руках маю лише Пілінг і Крем-масло для тіла. У бренду дуже приємні віддушки і не менш приємні ціни

Мій фаворит у цього бренду - піни для ванної, такої густої, обʼємної і запашної піни я ще ніде не зустрічала 🫧

Я НЕ є майстром манікюру і роблю нігті лише собі, тому ще не змогла спробувати багато брендів. Але F.O.X - це той бренд, який закріпився у моєму арсеналі засобів для нігтів. Майже все, що стосується манікюру в мене від цього бренду. У них величезна палітра гель-лаків, акригелів і взагалі всього, про що можна мріяти

Особливий плюсик від мене бренду за мініатюрні формати кольорових гель-лаків. Дуже складно використати цілу баночку лаку, коли робиш манікюр тільки собі, а урізноманітнити палітри хочеться - тому цей формат є ідеальним рішенням.

Це не єдині українські бренди, на які варто звернути увагу. Серед косметики це Unico, Glambe, Born to Shine, Sane, Staleks і багато-багато інших. А що казати про одяг, аксесуари, взуття...

Зараз на ринку зʼявилась велика кількість українських брендів, які за якістю не поступаються іноземним. То чому б не підтримати хорошого виробника?