krislemly

#madeinukraine

#madeinukraine

Любіть Україну, як сонце любіть,

як вітер, і трави, і води...

В годину щасливу і в радості мить,

любіть у годину негоди.

Свій допис, сьогодні, я хочу почати з рядків Володимира Сосюри, які я, впевнена, відкликаються в серці кожного.

Всі ми любимо Україну, кожен за різне, але впринципі за одне.

Але ми тут з вами про бюті, тому поговоримо про косметику, яка особливо близька до серця, адже, наша, рідна, українська.

Отже, мій топ косметики українського виробництва.

MARÊVE

Бренд, який наробив галасу в українському бюті-просторі. І не даремно, я пробувала декілька різних позицій по догляду за тілом і враження склались максимально позитивні. Насичені, яскраві аромати, гарні доглядові якості та стильне, лаконічне пакування. Окрім цього дуже приємна ціна.

Моїм улюбленцем є скраб. Зробить вашу шкіру чистою, гладкою, шовковистою та розслабленою! Дрібний поміл , який не травмує шкіру, дуже приємна текстура та консистенція. А аромат то взагалі справжня аромотерапія.

Також гель для душу. Гарно пінится, на велику кількість піни вистачає буквально 1-2 натискання. За рахунок цього досить економний. Змивається з тіла гель без проблем і не залишає після себе неприємних відчуттів у вигляді плівки. Очищає добре, але, що дуже важливо, не до скрипу.

HOLLYSKIN – це український виробник косметики, в них дуже багато різної краси по догляду за тілом, обличчям, волоссям.

Обожнюю їх нічну маску для губ Відновлювальна нічна маска-бальзам для губ Lip Sleeping Mask&Balm, яка є аналогом відомої LANEIGE. За ніч маска гарно зволожує губи, пом’якшує їх, на ранок помада лягає ідеально.

Також полюбилась мені їх масочка для обличчя з муцином равлика Hollyskin Snail Face Mask. Виробник позіціонує маску як освітлюючу. Я помітила, що вона дійсно тріщки освітлює плями від прищиків (в мене цієї проблеми в основному немає, маю тільки один так слід від дуже болючаго прищика, який довго не проходив). Обличчя після маски виглядає свіженьким, плюс звужує пори. Ще я помітила, що тон обличчя став рівніше.

І на пробу ще взяла тонік для обличчя теж з муцином равлика Hollyskin Snail Skin Toner. Щоправда ще не встигла протестувати. Але як тільки це виправлю одразу поділюсь відгуками.

Бренд, який точно полонив моє сердечко. Ну дуже миле оформлення флакончиків та пакування. Величезний вибір найрізноманітніших доглядових засобів не тільки для дівчат, а й для хлопців.

Дуже люблю їх блискучу серію по догляду за тілом.

Сяючий спрей для тіла You Glow Girl Shimmering. Має солодкий аромат, делікатно підсвічує шкіру, ніби створюючи ефект фотошопу, шкіра переливається дуже красиво, блискіток багато, вони дуже малесенькі але дуже красиво сяють.

З цієї серії молочко для тіла You Glow Girl Shimmering Body Milk. Шкіра після використання напрочуд м'яка і гладка, згладжуються лушпиння. на шкірі виглядає дуже красиво, за рахунок блискучих частинок, шкіра стає ніби підсвіченою. Особливо гарно це виглядає на ключицях та плечах.

І на завершення гель для душу You Glow Girl Shimmering Shower Gel. Дуже приємний гель, мʼякої дії. Має чудовий солоденький аромат. Не сушить шкіру, але гарно її очищує.

На останок хочу сказати, що ми з вами великі умнічки, що додаємо на наші полички все більше косметики українського виробництва, адже, це так важливо підтримувати своїх💕