wowmom

Надія є! Рум'яна з нової колекції Lamel Hope.

Надія є! Рум'яна з нової колекції Lamel Hope.

Привіт, красуні!

Ще не встигла нова колекція від Lamel з'явитися в магазинах, щоб ми могли скоріше піти все як слід подивитися та протестувати, як я вже спішу до вас з оглядом на рум'яна.

Насправді, я не дуже люблю формат "перших вражень", але не змогла втриматися, бо закохалася в ці рум'яна з першого погляду, і нічого подібного ні за віддінком, ні за текстурою в мене не було.

Надія є! Рум'яна з нової колекції Lamel Hope.

Отже! Спочатку хочу відзначити , що я дуже здивована якістю упаковки. Вона хоч і зроблена з пластику, але цей пластик досить міцний, і виглядає дуже і дуже класно. Написи яскраві, і впевнена, що вони не будуть зтиратися.

Як завжди, Lamel випустив два віддінки: 401 та 402. Один яскравий рожевий, інший - персиковий, а так як в мене персикових рум'ян в колекції вагон та маленька валізка, то я обрала віддінок 401 - Вишневий цвіт.

Колір, дівчатка, це щось...Я спочатку аж злякалася, наскільки він яскравий та незвичний. Наче неоновий!

Такий холодний "Barbie" віддінок.

Текстура у рум'ян для мене дуже не звична: вони м'які, ніжні, наче мусові, але коли їх наносиш, вони поретворюються на сухий продукт. Меджик, їй Богу.

Кажуть, що подібна формула є у скульпторів від Ln Pro, які я тепер дуже хочу спробувати.

Наносила рум'яна я щільно набитим пензлем (як для тонального крему). Вони чудово набираються, і так же чудово тушуються. Головне, що коли їх наносиш, вони не виглядають так яскраво, як в рефілі, але якщо потрібно, колір можна зробити інтенсивніше.

Який же свіжий ефект вони створюють на обличчі! Раніше я думала, що мені такі кольори не підходять, бо в мене теплий колір шкіри, але цей холодний рожевий ну дуже класно виглядає.

Рум'яна абсолютно матові, і в них не має ні шимеру, ні блискіток.

Єдине, що я поки не можу оцінити, як вони поводять себе на шкірі на різних тональних кремах, та на голому обличчі, та обіцяю в майбутньому зробити "апдейт" по цім рум'янам.

Але поки по тому, як вони розтушувались, як вони виглядають, я можу сказати, що новинка вийшла супер вдалою. Планую найближчим часом придбати і хайлайтер.

Дівчата, ви вже бачили нову колекцію? Що зацікавило?

Чекаю в коментарях, і дякую за увагу 😘