Blondie_rs

Maybelline Urban Light Eye + Cheek palette

Maybelline Urban Light Eye + Cheek palette

Привіт! Я давно дивилась на усі ці красиві палетки Maybelline та не могла встояти перед серією Eye + Cheek.
Я давно знайома із сухими текстурами тіней бренду, тож була готова до усього. Ще у 2015 році моєю першою квадро-палеткою стала власне красуня від Maybelline - Eye Studio з яскравим синім рефілом. Згодом замовила собі на подарунок The Rock Nudes і почала розуміти, що щось з ними не так. Рефіли любили випадати (як і в Burgundy Bar згодом), тушовки ніякі не виходили, тож я просто прощалась з ними через декотрий час. А у 2017 році мені повезло замовити напряму з США палетку The City Mini palette у відтінку 410 Chill Brunch Neutrals. І як мені було дивно спробувати доволі кремову формулу, яку виготовляють для американського ринку... Вона справді відрізнялась від усього, що ми маємо на європейському, адже згодом у мене ще зʼявилась Grafitti Pops для порівняння, яка вже зовсім була не такою кремовою, а знову - сухою та плямистою.

Maybelline Urban Light Eye + Cheek palette

Мені ну дуууже вона подобається зовнішньо. Пластиковий корпус, прозора кришечка, яка по периметру оздоблена сяючим напиленням, що виблискує усіма кольорами веселки. Це не може не тішити око!
Палетка містить 8 сяючих відтінків для повік, 1 сяючі румʼяна та 1 хайлайтер. Якщо робити макіяж очей - то вона в сольному варіанті буде дуже слабою за виключенням смоукі найтемнішим відтінком. Але ж таке не на повсякдень, вірно?
Гама доволі однорідна: відтінки для обличчя дублюються з тими, що призначені для повік. Є два більш вологих по формулі рефіли, які трішки нагадали мені слюду (2 ряд, найсвітліші з рожевим та блакитним відливом). Незрозумілий мені зелено-бірюзово-морський рефіл, який перегукується з таким же дивним фіалковим. Враховуючи їх формули, макіяжі виглядають наче вітання з 80-их.

Традиційно прикріплюю свотчі на сонці та при різному освітленні. Можна побачити, як формули себе поводять - вони дуже крихкі, сухі та півпрозорі. Пензликом слід акуратно набирати відтінок, адже він одразу починає пилюкатись.

Я все ж дуже постаралась використовувати палетку в сольному виконанні, і перший мій макіяж вийшов дуже ніжним та доволі холодним як весняний ранок. На повіках поєднала світлі рожеві та один золотистий відтінок. І їх практично не видно - лиш натяк на те, що щось на очах все ж таки є. На вилиці нанесла румʼяна з палетки - відтінок мені підійшов. Має ще таке золотисте сяяння завдяки легкому шиммеру.

Ох йой, для чого я таке показую. Тепер ви бачите, як багато залежить від якості косметики. Цими тінями навіть мені не вдається хоч щось людське зробити. Показую все - як є. Тіні наносились на консилер - традиційно. Моє незадоволене обличчя можна побачити на фото 🤣 На верхню повіку я дала ось цей відтінок морської хвилі, у внутрішній куточок ока - золотистий. На нижній повіці - фіолетовий; а стрілочка виконана найтемнішим - сіро-синім відтінком.

Гаразд, покажу вам, що красивий макіяж любою палеткою можливий. Але якість тіней все одно я змінити не можу ☺️ Тут в сольному виконанні найтемніший та найбільш розкішний відтінок - темно-сіро-синій. Хоча, синього в ньому практично нема, якщо придивитись більш уважно. Для кращої стійкості та насиченості кольору я давала його на базу під шиммер/гліттер від BH Cosmetics. Можна було б дати на олівчик чи кремові тіні, але я б тоді видозмінила оригінальний відтінок рефілу.

Рожевий настрій Барбі з фіалковою стрілочкою. Особисто мені цей макіяж сподобався найбільше, бо ж це моє улюблене кольоропоєднання; але... Не у виконанні цією палеткою. Будьмо відвертими. Мейк все одно виглядає дуже штучно та дешевенько, хоч палетку я не можу назвати бюджетною.

Моя любов до Мейбеллін говорить сама за себе. Я залишаю цю палетку собі як трофей і буду просто милуватись її зовнішнім виглядом. Ну гаразд - деколи ще буду використовувати румʼяна та хайлайтер для легкого сяяння.
Загалом - палетка провальна. Рефіли ще з неї не випадали, але хайлайтер вже готується. Така от фішка рефілів - вони без залізного обрамлення, просто втиснені у пластмасові формочки. Повторюсь, що палетка не самостійна, тут усі сяючі відтінки (хоча в цьому то й її суть, адже це - Urban Light). Відтінки крихкі та ненасичені. Ні про яку кремову формулу блискучок мова йти не може.
В мене час від часу складається враження, що декотрі бренди зависли у часі та не удосконалюють свої формули. Це щось схоже до помад МАС (не всіх, але декотрі лягають наче поверхнево та нерівномірно) чи однотипних палітр Urban Decay. Проте, ми з вами знаємо, що у Maybelline є свої переваги над іншими у виробництві суперстійких помад, тушей та крутих Tattoo-олівчиків. Мирного вам дня та до зустрічі у наступних дописах!