saybeautyk

Мій топ улюблених брендів #madeinukraine🇺🇦

Мій топ улюблених брендів #madeinukraine🇺🇦

З початком повномасштабної я, як і переважна кількість українців, стала свідомішою і почала купувати і користуватися українськими брендами ще більше, ніж раніше.

Тому в цьому дописі я розповім про своїх улюбленців - бренди, якими коритуюся і які поважаю. Звичайно, обрати три бренди - це дуже складно, але я змогла їх виділити для себе (це було навіть цікаво, бо я два дні думала, хто ж в топі особисто для мене?). Окрім цього, розкажу про ще декілька брендів, якими захоплююсь і які не можу залишити без уваги.

Ну що, поїхали?

Я диву даюсь, коли хтось не знає, що Lamel🇺🇦 - це український бренд. Справді, я настільки давно користуюся їх косметикою і бачу їх на ринку, що не знати цього просто неможливо :)

Перебираючи косметику для цього допису я щиро здивувалася, що в мене так мало продуктів цього бренду, адже я його справді люблю і постійно слідкую за асортиментом.

Як бачите з фото, тут справді є старожили - наприклад, палетка тіней Nude Beauty та матова помада. Ці продукти зі старих колекцій, які випускалися ще до ребрендингу (раніше навіть логотип був інший, якщо хтось не знав:)

Однозначним бестселлером бренду є гелеві олівці для очей і губ - я поступово поповнюю свою колекцію. Раніше я користуваласч і пудрами від Lamel.

Поважаю бренд за поєднання гарної якості та адекватної ціни. Якщо бути відвертою, звичайно всюди є провальні продукти, але тут більшість - відмінники (хоч і не для всіх).

Скоро ця колекція засобів Lamel поповниться новими продуктами з останнього їх запуску HOPE, який присвячений українській надії. За це взагалі окремий респект бренду і шана за увагу до ситуації (а частина прибутку піде на ЗСУ чи ні? Хто хнає?)

Даний бренд зараз набирає шалену популярність, бо від нещодавна його почали форсити у Тік-тоці всі, кому не лінь. Я ж відношусь до категорії тих людей, хто купував GlamBee як то кажуть "ще до того, як це стало мейнстрімом".

Це теж легко можна побачити по продуктам на фото - помади зі старих запусків бренду, які вже давно зняті з виробництва. До речі, дуже шкода, бо саме їх матові помади нереально комфортні і стійкі - шкодую, що свого часу я не прикупила собі в запаси пару нюдових відтінків.

Про матові рідкі тіні я також вже розповідала - це скарб і я раджу вам їх купити, бо начебто скоро знімуть з продажу. Шимерні тіні теж достойні, розповім про них детальніше у наступних постах.

Хайлайтер - просто пушка і бомба, він потрібен усім!

В цілому поважаю бренд за розвиток і те, що вони не стоять на місці - якість росте, пакування стає все кращим і красивішим. Сподіваюсь, що колись даний бренд стане доступний для покупки на всіх торгових площадках.

Тут все просто - любов до пілінгів. Бренд родом із Одеси.

В них насправді дуже широкий асортимент, який складається не тільки з пілінгів (на будь-який смак і колір, для будь-якої шкіри і проблеми) - є і засоби по догляду за тілом, і креми на ламелярних емульсіях, засоби для волосся.

Моїм улюбленцем є пілінг Джеснера - він просто неймовірний!

Моя матуся полюбляє їх поліроль для обличчя з саліциловою кислотою - такий собі скраб на масляній основі.

Поважаю бренд за розвиток і чудове спілкування з клієнтами. Сподіваюсь, що вони будуть розвивати і розширювати свій бізнес більше і більше.

LN Pro

Для тих, хто не в курсі, пояснюю одразу - даний бренд також є 🇺🇦українським🇺🇦, бо він є "старшим братом" бренду Lamel. Обидва бренди відносяться до Beauty Tech Corporation і мають одну "матусю"-засновницю - Наталію Яроменко.

Конкретно з LN Pro я познайомилася відносно нещодавно. Пам'ятаю, що раніше цей бренд виглядав дуже дешево та на нього не сильно звертали увагу. Зараз почався розвиток і пішли досить класні бюджетні продукти, які доступні майже кожній. Це неймовірно круто. Обов'язково спробуйте їх рум'яна-однушки - це насолода! А палетку для контурингу дуже зручно брати з собою у подорожі.

Біокон

Звичайно, я не могла обійти сторою і цей бренд. Колись я багато користувалася їх доглядовами засобами, але зараз люблю бренд за їх сонцезахист - бюджетно та ідеально для тіла.

Сюди ж можу віднести Hirudo Derm - це якраз таки дочірній бренд Біокону, тому можна сказати, що "одне й те саме" :) Цей санскрін для обличчя - мій абсолютний улюбленець.

Ця глиняна маска, що на фото - крута! Обов'язково зроблю на неї огляд і розповім більш детально, за що люблю.

Отакий топ у мене вийшов. Діліться в коментарях, чи користуєтесь ви цими брендами? Пробували щось з асортименту чи з тих продуктів, про які я розповіла в цьому дописі?