Zhukovka

Fit me від Maybelline 🤍

Fit me від Maybelline 🤍

Дівчатка, нещодавно придбала собі пудру від Maybelline 🌸 Вже встигла її затестити і зробити певні висновки, якими з радістю поділюсь з вами 🌟

Fit me від Maybelline 🤍

Почнемо з пакування. Чорна коробочка, яка поміщає в себе 9г продукту. Спереду прозоре віконечко, через котре можна підгледіти тон пудри, на Make Up наразі представлено 8 відтінків. Для себе я обрала 90 Translucent прозора пудра з матуючим ефектом. Дві кишені, верхня з пудрою, нижня зі спонжиком та дзеркалом. Знаю, що не всім довподоби таке розташування, проте у мене питань немає, так, як наношу пудру за допомогою кісточки вдома. Тому пудра у мене одразу на першому плані!) Спонж м'якенький, при нанесенні набирає більше пудри, ніж кісточка, тому і перейшла саме на 2й варіант. Гадаю, що на довго спонжу не вистачить, але краще ви напишіть його зносостійкість. Перегорнувши пудру можна ознайомитися з інформацією щодо продукту. Коробочка не з самого якісного пластику, але виглядає стильно )

Перейдемо до вражень?)

На фото до та після, я думаю, помітно, що дана пудра справляється зі своєю задачею матовості! Її текстура досить легка та рівномірно розподіляється на обличчі. Ще мені подобається, що вона приховує широкі пори і на фото здається, що присутні фільтри для розгладження шкіри, але це не так! Як це буде відображатись на стані шкіри додам трохи згодом! Вона чудово підійде для поціновувачів більш натурального мейку, адже навряд чи перекриє якісь недоліки. А от сухість при нанесенні, принаймні, 2х шарів вона підкреслить. Тому раджу враховувати надпис на пудрі : "for normal and oil skin" і не купувати, якщо у вас суха шкіра. Це її вагомий єдиний мінус, особливо для змішаного типу ! Але один мінус на велику кількість плюсів не грає важливої ролі!
Хочу, щоб всі дівчатка розуміли, що очікувати від неї професійного матування на цілий день не варто, але ж вона і не позіціонує себе, як професійна! Проте ціна - якість навіть не обговорюється! На 240 грн вона творить дива!
Р. S : деякі відтінки зараз зі знижкою на сайті, скоріш переходь, залишаю посилання ❤️