M O N D ✨️

Манікюрні помічники

Манікюрні помічники

А саме: дотси, тримери, пензли і бафи.

- Бафи і блоки

В мене були різні блоки для полірування нігтів. Вони мають кілька сторін з різною абразивністю. На кожній стороні написано по крокам, що потрібно робити. В результаті швидко отримуємо блискучі нігти. Блоки не погані, але більше не купую. Адже, вистачає блока ненадовго, а порірування можно зробити і іншими інструментами.

Прямокутні бафи з однаковими сторонами більш унівесальні. Головне підібрати абразивність для ваших цілей та типу нігтів. Чим більше гріт, тим м'якше поверхня. Для полірування нігтів підійде абразивність від 320 гріт. А більш грубі гарно вирівнюють форму і поверхню натуральних та штухних нігтів. Самі звичайні бафи мені служать довго.

- Тример для видалення кутикули

Цей інструмент завжди маю на випадок експресс-манікюру. Він швидко і обережно обрізає кутикулу. В мене є пемза для кутикули, але вона потребує багато часу для гарного результату. Тож, якщо не любите довго мудрувати з кутикулою, тример буде цілком корисним.

Манікюрні помічники
Манікюрні помічники

- Силіконовий пензлик

На відміну від звичайних пензлів для манікюру, такий інструмент рівномірно наносить візерунки і ним можна прибрати зайве. В силіконовій текстурі не застрягають залишки лаку, тож зручно надавати форму навіть об'ємним деталям . Легко піддається очищенню і дезінфекції.

- Дотси

Більша частина моїх візерунків була зроблена саме ними. У мене набір з 5 шт, кожен з яких двусторонній з різним діаметром кулі. За їхньою допомогою можна створювати гарні завитки, лінії, точкові та незвичайні візерунки. Навіть звичайні крапки гарно прикрашають нігті. А з дотсами їх зможе намалювати будь-хто.