Blondie_rs

Моя нова любов: Max Factor Divine Lashes

Моя нова любов: Max Factor Divine Lashes

Привіт! Я так давно не користувалась тушами від Max Factor, що вже мало не забула, що існує щось окрім Maybelline [бо їх в мене було і є - найбільше]. Останнім часом я почала спостерігати таку тенденцію тушей як відпечатування під нижньою повікою та під бровами. Чи тут винна надто висока вологість клімату, і при контакті з тілом туш просто топиться... До кінця я не зрозуміла цю проблему, але вона мене дуже турбує. Буває, що туш справді кльово робить об'єм, додає драматичного погляду та задовільняє по всім параметрам. Але от з цими плямами - постійна морока! У мене в ящику стоїть Stila Huge Extreme на випадок, коли я захочу побавитись з припудренням вій та все одно побачити себе пандою. Тепер я боюсь купляти туш, бо є такий ризик практично всюди [Stila - не єдиний випадок].

І ось, розчарована та без настрою, зайшла в магазин подивитись помади, потикати палетки та пошукати щось цікавеньке. Як раптом - все в тумані через знижки 🤪 Вихопила собі туш, адже вирішила, що треба нагадати собі старі добрі часи та не забувати за Max Factor.

Моя нова любов: Max Factor Divine Lashes

Ще на коробці я звернула увагу, що виробник обіцяє нам неймовірно круті вії вже після 6 шару нанесення. Ой люди! Ой лихо! Та я й в два шари дуже рідко наношу, адже зазвичай туші не еластичні та нашарувати без комочків та якогось штучного вигляду практично неможливо [залежно від швидкості застигання]. Також виробник зазначає, що з кожним шаром ви можете досягати все більш драматичного вигляду; всі вії будуть розділеними та виглядатимуть об'ємно.

Щіточка моя улюблена - у формі 8-ки. Такі туші зазвичай мені найбільше підходять та подобаються. Перше і, напевне, єдине зауваження до туші - це її не надто приємна сильна віддушка. І я собі одразу пригадала, що практично усі туші бренду мають такий дивний "аромат" чогось пластмасового, різкого, що нагадує щойно пофарбовані ворота.

І тут я здивувалась! Туш надзвичайно легко промальовує кожну вію та, на диво, круто нашаровується. Її відтінок Rich Black справді насичений. Для більш об'ємних вій я максимум наношу 3 шари, чекаючи по 10-15 секунд, поки злегка закріпиться попередній. Як бачите, ніяких комочків не утворюється і це просто диво. Різниця між 1 та 3 шарами візуально відрізняється. Але якщо наносити 3 і більше шарів - вії починають відчувати, що на них щось є. Це нагадало мені колишні старі туші, які обтяжували вії 😁

Напевне, це якась ностальгія. Я справді заскучила за тими часами, коли користувалась маминими тушами. Не дивлячись на спогади та дитячі симпатії - в мене справді тягнеться до неї рука щодня! Вона пройшла навіть тест на стійкість - ніяких плямок не ставить ні під нижньою повікою, ні під бровами. Тож навіть на спекотну погоду це мій однозначний вибір, і я не хвилююсь, що стану пандою.

Макс Фактор - тобі вдалось. Давно мене не вражали туші так, як ця. Люблю і користуюсь із задоволенням!