Це міг би бути ідеальний мікроолівець для брів за 69 грн,але…🙃
Привіт!сьогодні тема-брови🔥Я частіше всього в повсякденному макіяжі для брів не використовую жодних засобів,окрім гелю,але мені нещодавно захотілося знайти мікроолівець з бюджетного сигменту.Згадала,що моя сестра якось нахвалювала мені олівець від LCF,він якраз мікро.Ну я опинившись в магазині побачила його на знижці за 69 грн.Зробила свотч і виявила ,що 02 тон має мені підійти ідеально.
В мене від природи темні брови,але не чорні!!!вони темно-коричневі з холодним підтоном і ніякого натяку на рижину в них нема,тому обираючи продукти для брів мені треба не зробити їх чорними,взявши найтемніший відтінок і не зробити їх рижими.
Взагалі олівець виглядає супер лаконічно,красиво навіть,має щіточка на зворотній стороні(зручну доречі).
Олівець механічний,гріфель тоненький ,олівець по текстурі не жирний,але не фіксується.
Але вся фігня цього олівця криїться в відтінку.На фото видно який ковпачок у олівця,ідеальний тауп,який мав мені підійти.Але свотч при натуральному відтінку відверто починає віддавати рижиною.
То та,я засмутилася,але думаю,на бровах може сильно не буде виділятися(наївна)))
Ага,ніфіга,нажаль камера не передає відтінок прям повністю,але повірте,олівець в житті на бровах виглядає супер світлим для моїх брів і рудим.Причому він ще і лягає якимось проплешинами,може то через відтінок непідходящий воно так кидається мені в обличчя,незнаю.
Отже,цей олівець моє розчарування,щодо пакування,текстури,стійкості-нарікань нема.Він тоненько малює,добре тушується,тримається добре,не сильно розмазюкається за день(якщо правда не переодягатися триста разів).Але проблема відтінку,мене засмутила,бо очікування були великі.
Звичайно в пошуку гідниХ продуктів завжди трапляються як успішні продукти, так і провальні,тому я буду продовжувати шукати щось нове,цікаве,бюджетне і ідеальне.
Коментарі (0)