Hrystja_

Чи всі міцелярки однакові..?

Я завжди користувалася міцеляркою від Bielenda. Але вона мені вже просто набридла...таке буває часто.

Я почала шукати альтернативу.

Тут варто сказати, що макіяж з лиця я знімаю гідрофільною олією, а тоді вже доочищаю гелем. Макіяж очей- тільки міцеляркою. Без міцелярки я взагалі не можу обійтися, моїй жирній шкірі обов'язково потрібне двоетапне очищення.

Недавно купила міцелярку Comex- вона мені не робить нічого, взагалі: не змиває, не очищає...я схожа на панду🫣.

Тож мій вибір зупинився на міцелярці Tolpa. В мене є шипучий гель ...і я в захваті. І захотіла ще чогось від цього бренду.

Але, все таки, на пробу взяла меншу пляшку...мало що😅.

Сама міцелярка дуже класна, вона дуже схожа на Lancôme або Clarins, які часто можна зустріти в подарункових боксах. І сміливо може змагатися з люксовими брендами. Знімає макіяж без зусиль, легко, швидко.

Також виробник зазначає, що вона підтримує шкірни біом. Те, що шкіру не сушить- це факт. В складі молочна, оцтова, гіалуронова та саліциловою кислоти, гліцерин. Одним словом, склад багатий.

Мені вона дуже сподобалась, і, думаю, як закінчиться ця мініатюра, то куплю вже повномірку 👌.