Мій новий барбі-манікюр з українськими брендами! #madeinukraine
3 бренди, якими користуються топові українські майстри манікюру.
Манікюр роблю собі сама вже давно. В процесі створення нового манікюру, вирішила почитати на баночках, які використовувала, хто країна-виробник.
Яким приємним було моє здивування, коли майже всі продукти, виявилися українського виробника.
А як щодо якості цих продуктів? Якість чудова! Матеріали купувала по рекомендаціям подружок-майстринь манікюру. Вони користуються такими засобами на потоці клієнтів. Перевірено ручками клієнток, і моїми також! Ніяких відшарувань матеріалу від нігтьової пластини, ніяких алергічних реакцій. Покриття гель-лаку надійне, гарне та носиться довго.
Мій новий манікюр можете бачити на фото.
А які ж українські бренди допомогли в його створенні? Розглянемо нижче.
Staleks
Оригінальна продукція компанії STALEKS користується високим попитом серед професіоналів у beauty-індустрії — майстрів манікюру, педикюру, подологів, косметологів, бровистів и лашмейкерів.
В якості перших етапів створення манікюру я використовувала пушер та ножиці для обробки кутикули.
Ці інструменти дуже хорошої якості, леза тоненькі, гарно заточені. Працювати ними одне задоволення.
Komilfo
Бренд Komilfo – виробник топової продукції для майстрів манікюру! Чудові характеристики продуктів, стильний сучасний дизайн, різноманітність палітр дають змогу кожному майстру макікюру обрати продукцію під свій запит.
Цей бренд не представлений на Мейкап.
Від бренду Komilfo у мене зібраний набір для створення манікюру та покриття гель-лаком: ремувер для кутикули, пилочка для натуральних нігтів, нейл-преп, ультрабонд, різні бази для гель-лаку, топові покриття, гель-лаки та гель-фарби для створення дизайну.
Користуюсь цими продуктами бренду дуже давно, і дуже задоволена якістю.
Рекомендую і вам!
Shelly
Про бренд Shelly вже сказано багато, але говорити ще про їх чудову якість можна безкінечно.
Як підготовчий етап для манікюру цього разу я обрала скраб для рук і ніг з алантоїном, екстрактом равлика й маслом каріте. Він має чудовий аромат, кремову консистенцію. Частинки цукру доволі грубі, великі. При контакті з водою скраб утворює ніжну кремову емульсію.Делікатно скрабує ручки і залишає їм шовкову ніжність.
Як завершальний етап манікюру - догляд за кутикулою - олія для нігтів і кутикули з екстрактом суниці й вітаміном Е Shelly Nail & Cuticle Oil. Олія має легку масляну текстуру, не залишає жирності та липкості після застосування. Швидко вбирається в шкіру. Має приємний ягідний аромат. Ця олія чудово доглядає за кутикулою, робить її ніжною, запобігає швидкому огрубінню.
А для відновлення нігтьової пластини без покриття гель-лаком можна використати зміцнювальну сироватку для нігтів з олією жожоба та вітамінами А, Е.
Коментарі (0)