Alina_Demchenko

Сільский Вайб : моя доглядова рутина

Сільский Вайб : моя доглядова рутина

Що ж, багато хто мене зрощуміє: коли їдеш до села, інколи нема місця навіть для гребінця, не те що для коробки з доглядом. Але саме після городу , моє обличчя має 10 шарів пилі, грязі і можливо крові колорадських жуків. В справу втручається брускове мило? Ні! Для такого випадку в мене завжди є заначка бьюті засобів( я буквально в усіх своїх близьких родичів зробила такі заначки). Їх не багато, але вони роблять моє прибування доволі приємним, дозволяючи гарно зволожити і очистити шкіру

Сільский Вайб : моя доглядова рутина
Сільский Вайб : моя доглядова рутина
Сільский Вайб : моя доглядова рутина

Я вже говорила про багнюку і жуків? Мабуть так))) Тому почну по порядку: про гелі для душу, мило та шампуні казати нема сенсу, бо там з розряду - ща є тим і миюсь, то очищуючі засоби для обличчя то все ж для мене важливий етап.

  • Eveline Cosmetics Facemed+ Освіжальна-заспокійлива міцелярна вода з алое вера і кокосом . Гарно очищає шкіру, прекрасно прибирає макіяж та делікатно змиває туш з вій. Має приємний аромат чогось кокосово-тропічного, не викликає подразнення, не залишає відчуття липкості. В мене для села - міні версія і дуже шкодую що не купила велику версію в цьому ароматі додому. По своїй дії - копія іншої прекрасної міцелярки від Eveline.
  • NIVEA Make Up Expert Чорна пінка для вмивання жирної шкіри 3 в 1. Засіб має густу сріблясто-чорну консинстенцію, доволі ніжну на перший погляд. Гарно очищає шкіру, може вимити все що завгодно ( думаю у SPF нема жодного шансу залишитись після цього засобу). Миє до скрипу, тому відчуття не супер приємне, бо наче жодна краплинка води не залишається на обличчі. Стягує, але для мене то не проблема.
  • NIVEA Make-up Expert міцелярний мус. Це мій найулюбленіший засіб для демакіяжу очей, бо він ніжний і прекрасно прибирає весь макіяж. Делікатно і на совість. Це мій найулюбленіший засіб. У тому році після роботи - я все просто змивала їм, без жодної міцелярки. Все і д е а л ь н о !!!

Плавно переходимо до теми зволоження обличчя. Хочу одразу сказати - двома засобами з підборки користуюсь не лише я, а і мама з бабусею ( саме тому крем від нівеа у двох екземплярах, а від лірене - тільки но з'явився). У селі в нас общак 😂😂😂

  • L'Oreal Paris Аква-флюїд для обличчя "Геній Зволоження" для нормальної і схильної до сухості шкіри. Це чисто мій засіб. Колись давно - я його так сильно хотіла, що не могла себе зупинити і замовити. Засіб дійсно виявився гарним : заспокоював, робив шкіру ніжною і м'якою, гарно зволожував і не потребував перекриття чимось більш щільним. Має легку, рідку консинстенцію. Аромат не нав'язливий. Засіб гарний і у селі не через те що вім мені не потрібен, більше як раз тому що потрібен.
  • Lirene Natura Eco Cream Денний крем для обличчя "Мальва". Це доволі щільний засіб для обличчя, але при тому гарно розподіляється і є можливість наносити тонесеньким шаром. Це нещодавна покупка, яка не підійшла мамі, але мені і бабусі - нормально ( для мами занадто легкий).
  • NIVEA Make Up Expert Нічна маска, яка тане "Відновлення після макіяжу" . Якась з баночок моя, якась моєї мами - хто зна де чия. Це по факту щільний та водночас легкий крем для обличчя. Дійсно, він схожий на маску, залишки якої треба обов'язково змивати з ранку. Шкіра після неї виглядає доволі не погано, наче після тканниної маски ( чи то мені так хочеться) . Липкості нема, лише відчуття того що на шкірі щось є. Висипань не викликає. Користуюсь я не кожен раз, лише після використання супер скрипучою пінки від Nivea.

*ЩОСЬ НА КОКОСОВОМУ*

Я велика фанатка засобів з кокосовю відушиною, тому і засоби для тіла - з кокосом)) Не дивлячись на м'яку воду, чомусь саме у селі, шкіру стягує, а ноги постійно потребують зволоження.

  • Mr.Scrubber My Coco Oil Hydragel. Це настільки приємний як по аромату так і по текстурі засіб, що перший час я його навіть на обличчя наносила. То була, авжеж погана ідея, але для тіла це просто шедевр. Він має гелеобразну консинстенцію, яка прекрасно заспокоює і зволожує шкіру. Він взагалі не відчувається на шкірі та дає яскравий аромат. Перший час є трошки липкості, але вона швидко проходить.
  • Wokali beauty cream coconut. Це середньої щільності універсальний крем. Він не сильно жирний, н еробить вау ефекту, але для ніг це іідеальний варіант. Швидко поглинається, не залишає липкості. Аромат кокосу присутній, але не сильно яскравий.