Насолода для губ від ColourPop
Just a tint - ніяких слів, одні емоції
Привіт! Через цю спеку я вже скоро плавитись почну, якщо вже не почала. Тож, п'ю багато водички, розгрібаю архівні фото та плачу, що не можу зробити макіяжик та затест палетки, яку дарувала колись мамі (потримаю інтригу, бренд - вау!). Думала зробити вчора щось цікавеньке з шиммером... Але поставила п'ятно від тонального на ліжко і занялась прибиранням. Поки вивела п'ятна, все поскладала... було вже не до макіяжу. Та, менше з тим.
Сьогодні хочу знов повернутись до бренду ColourPop, який я всією душею люблю, та розповісти про їх мегакльові тінти-помади Just a tint lip crayon 😍 В них доволі широка палітра кольорів, але завдяки своїй танучій формулі вони не виглядають надто яскраво на губах. Тож навіть якщо це б був якийсь темно-винний відтінок - пігментація на губах вас би не налякала.
Загальні властивості
Помада-тінт йде в такому милому пакуванні під колір свого відтінку. Деколи бувають лімітовані колекції, тож на коробочці та крайоні може бути втілена доволі цікава арт-фантазія. Тим не менш, у мене класичний варіант з привабливою коробкою, на якій вибиті ключові назви продукту. Помада зовнішньо нагадує великий олівчик. Внизу корпусу є рухома частина, завдяки якій продукт викручується та закручується.
Аромат у помади-тінту ненав'язливий - легкий, фруктово-квітковий, в міру солодкий. Віддушка не дусить, вона надзвичайно легка та невідчутна.
Текстура
У мене помада у відтінку Always Right, що буквально означає "Завжди права" 😊🤌🏻 Я деколи люблю обирати відтінки разом з їх неоднозначними назвами, закладаючи уже свій підтекст [так же веселіше!]. Це мій ідеальний рожевий відтінок. Його не кидає в теплу гаму, там нема жодних натяків на персик [в мене вже око сіпається, бо я вже стільки того нюду перепробувала...]. Це саме той - інтелігентний, стриманий та не крикливий.
Уже на губах можна звернути увагу на те, що формула помади дуже ніжна. При нанесенні вона тане наче масло; але при цьому - дуже гарно розподіляється, не згурджується ніде. На рахунок зволожуючих властивостей виробник нічого не вказував, проте помада гарно пом'якшує, виконуючи роль ніжного бальзаму. Навіть якщо на губах є шелушіння - вона ні в якому разі їх не підкреслить, а навпаки - згладить завдяки своїй вологій формулі, що може деколи нагадувати блиск для губ.
Як виглядає помада зараз?
Так, я нею користуюсь вже майже 2 роки. Звичайно, що засобів для губ у мене багато, тож я б її закінчила значно швидше (та ще й під час ковіду тільки стійкі/рідкі матові були популярні та практичні). Коли нема ідей, що нанести на губи; і хочеться щось таке ніжне та не посушливе - однозначно зупиняюсь на ній. В майбутньому планую прикупити ще кілька відтінків, адже для мене це дуже зручний, комфортний та мегаулюблений формат. А за чудову формулу великий уклін ColourPop!
Бажаю всім соковитих губ та комфортних відчуттів!💋
Коментарі (0)