Strange Love

Мої масла для волосся

Мої масла для волосся

Нещодавно я також "добила" до дна масло від Matrix, повторювати покупку не планую.

Масло в класичному розумінні цього слова. Наношу час-від-часу перед миттям голови на довжину. Витримую близько години-двох. Після такої процедури волосся стає слухняним, блискучим та перестає пухнаститись.

Ця олійка варта кожної копійки. Вона справді легендарна, не дарма усі її так люблять. Наношу на сухе волосся для блиску, гладкості і м'яких кінчиків. Вистачає її надовго, тому не шкодуйте грошей.

Роками повертаюся до нього знову. Бо воно найкраще за свою ціну. Аромат бомба. Ефект не поступається олійкам з професійного сегменту. Волосся гладке, блискуче, при регулярному використанні є накопичувальний ефект.

Найгустіше з колекції. Слід відзначити, що саме це масло дає найкращий блиск. Волосся стає, мов дзеркало. Використовую на особливі випадки, коли хочу, аби моє волосся виглядало бездоганно.

Найгірше масло в колекції, хоч і не бюджетне. Не зрозуміла його. Жирнить, злипає до купки, перетворює волосся на сосульки. При цьому пушок не пригладжує. Зате аромат чудовий. Наношу невелику кількість по довжині суто заради цього. Більше не куплю.