Alina_Demchenko

Сільский вайб : "АЛІНА НЕ БЕРИ З СОБОЮ КОСМЕТИКУ, ТУТ Є"

Сільский вайб : "АЛІНА НЕ БЕРИ З СОБОЮ КОСМЕТИКУ, ТУТ Є"
Сільский вайб : "АЛІНА НЕ БЕРИ З СОБОЮ КОСМЕТИКУ, ТУТ Є"

Вийшов майже мем: хотіла я було брати косметику до села, що б можливо нафарбуватися до зустрітися з подругою чи пофотографуватися (спойлер, не вийшло ні то ні то), а бабуся така " Та нащо тобі брати, тут все є" . Що ж, на справді у бабусі багато виявилось всіляких штук, але то в основному щось на незрозумілому , що то краще вам не бачити 😂 Але тут і нема палеток Рубі роуз чи чогось прям з 90х) Тож трошки покажу що є у моєї бабусі і авжеж макіяж цими продуктами.

Бонусом хочу показати свій урожай котанів))

Сільский вайб : "АЛІНА НЕ БЕРИ З СОБОЮ КОСМЕТИКУ, ТУТ Є"
Сільский вайб : "АЛІНА НЕ БЕРИ З СОБОЮ КОСМЕТИКУ, ТУТ Є"

З помадами не все так погано, як можно уявити : бабуся в мене модна дівчина і тому в неї багато всяких відтінків, фінішів і текстур)

  • Maybelline New York Color Sensational Matte Metallics Lipstick. Ця помада одна з версій знаменитою колекції від Maybelline і я думаю що ви вже зрозуміли як такий колір і текстура опинились у моєї бабусі - то все я. Помада має приємну текстуру, гарний колір, але через відтінок - плешивить. Якщо придивитися то можна побачити сяючі частинки. Я досі її обожнюю, але бабуся частіше її використовує а ніж я і більш тоненьким шаром.
  • Max Factor Colour Elixir Lip Liner. Гарний за якістю класичний оліець. В колекції, доречі, різні текстури та фініші. У бабусі він перламутровий, вдома в мене є матовий. Олівець гарний, пігментований , єдине що в перламутровій версії - дуже м'який.
  • LAMEL Make Up Hi-Moisture Serum Lipstick. Цей продукт мені схожий на бальзам. На фото не видно, але на соничку він прям глянцевий. Це доволі цікаво виглядає і якщо б я знала раніше, то взяла б і собі подібну текстуру, але в більш підходящему для мене кольорі. Вона не стійка, колір насичений з двох шарів, плеве , тому потрібен контур. Помітно невелике зволоження.
  • LAMEL Make Up Wine Lips. Цей варіант - класична губна помада. Вона має класичний фініш, нема блискіток. Помада супер комфортна на губах, не плеве, не супер стійка. Я б назвала її гарним продуктом, але з популярністю матових засобів - всі вже і забули про подібні текстури. Пігментація гарна, прекрасно тушується і можливо зробити чіткий контур (якщо наносити пензлем)

Ця туш "кочовий житель" косметичок у нашої сім'ї. Як так вийшло? Спершу я купила її собі, але моїй мамі потрібна бул коричнева туш і я віддала її. Можливо тоді коли вона була новою, вона лише профарбовувала вії і мамі не сподобалось. Так вона опинилась у бабусі, поки я не знайшла її у її шухляді. Ні, я не забрала її додому, але можу сказати, що більш підсохша - вона неймовірно гарно виглядає на повіях. Вона профарбовує вії, дає об'єм. Павучих лапок - в мене не вийшло. Туш має гарний шоколадно-чорний відтінок, який прекрасно підійде для тих, хто любить саме коричневі туші.

Хоча чесно - навіть не помітно що вона коричнева.

Я була не права що до неї, продукт гарний і якщо б я це знала, не віддала б мамі 😂😂😂 Отака я жадюга))

Тепер, коли закінчаться всі мої туші - візьму собі таку красуню, бо ефект дуже сподобався.

Цю палетку я купила бабусі особисто, бо вона не хотіла що б я витрачала на неї гроші і що в неї є тіні ( в бабусеній уяві, це крихта тіней 20річної давності, які потрібно прям відшкребати вже і які мають нулячу пігментацію). Так як в мене вже була маленька палетка від цього бренду - я взяла без затесту. Що ж, майже всі відтінки які потрібні бабусі - мають гарну пігментацію. Палетка на справді на3ку, хоча для її вартості вона взагалі ідеальна. Мінуси - матові відтінки. Три світлих однакові і майже прозорі, інші, окрім помаранчового, погано пігментовані. Я була здивована, що чорний ще більш менш нормальний і не пилить. Також тіні мають різні фініші. Якісь мають більш ніжне сяйво, якісь металик прям, а інші - класичний сатиновий варіант.

Що ж, палетка потребує танцю з бубнем, але є доволі симпотичні відтінкі, такі як синій с золотим переливом ( це дійсно гарно і камера не зуміла передати цієї краси)

А ось ця супер бюджетна палетка , як виявилось, тіней - має прям прекрасну пігментацію. Вони насичені, прекрасно переносяться і самого продукту неймовірно багато. Я думала що то рум'яна і хайлайтер, але ж ні.

Ну і так как бабуся полюбляє в макіяжі саме фіолетовий, я вирішила їй придбати цю красу. Білий то взагалі з космосу можна побачити))

Розповідала я вам саме про ці продукти не дарма, бо хоча я не мала половину того, що в мене дома ( це я про пензлі 😂) в мене вийшов більш менш пристойний макіяж.

Отдже тримайте селфі з електрички)))

Авжеж, я не використовувала засоби для обличчя , бо бабуся полюбляє щось на грані з апельсином, але все інше - я використала.

Отдже очі:

Сяючі відтінки з палетки Лорена та білий у куточок з палетки Сафі. Туш Max Factor False Lash Effect

Губи : Я вирішила трошки нанести LAMEL Make Up Wine Lips. Колір як на мене прям іделаьний