Kristina S

Бокс L'Oreal Paris Hyaluron Expert 💜

Бокс L'Oreal Paris Hyaluron Expert 💜
Бокс L'Oreal Paris Hyaluron Expert 💜
Бокс L'Oreal Paris Hyaluron Expert 💜
Бокс L'Oreal Paris Hyaluron Expert 💜

Дякую команді Makeup ,що відмітили мій образ у конкурсі косплеїв. Мені було надзвичайно приємно і несподівано ❤️
У процесі тестування,я зрозуміла, що для деяких засобів потрібен підхід і своя схема використання. Що саме,зараз розповім.

З перших розпаковок дівчат я знала,що усі засоби прийдуть у милій фіолетовій сумочці-косметичці і з нетерпінням чекала свою. Це виявилась доволі вмістка і зручна торбинка. Я обов'язково знайду,що у неї покласти)))

Нажаль на ній швидко утворюються ковтунці - це єдиний мінус.
На ємблемі бренду вказано ім'я амбасадорки L'Oreal Paris- Катерина Сільченко.

На всіх засобах боксу зазначають вікову категорію- від 25 до 45 років. Окрім сироватки під очі, її можна використовувати з 18.
До 25 мені ще потрібно декілька років,але всі засоби я тестувала.
Тип шкіри- комбінована, жирна у Т зоні, нормальна на щоках, чутлива, розширені пори біля носу та підборіддя.Проблемні зони: підборіддя та чоло. Є періодичні висипання, закриті комедони, пост акне.

Я одразу відклала свою піну для вмивання і за рекомендацією на упаковці гелю, використовувала вранці та ввечері.Після четвертого вмивання підряд у мене з'явилося почервоніння і печіння в деяких місцях. Також відчуття очищення "до скрипу" з'явилося після другого використання.
Після цього,я почала застосовувати гель раз на 2-3 дні і почервоніння більше не з'являлося. Останній час користувалася кожного дня ввечері і знову почала відчувати дискомфорт.


Я дійшла для себе висновку,що даний засіб, я можу використовувати декілька разів на тиждень для більшого очищення,але не частіше.
●Половини натиску вистачить для очищення
●Приємна віддушка
●Об'єм 200 мл
●!Не для всіх типів шкіри

Цей засіб,на щастя, не викликав неприємних відчуттів.
Я вже багато років наношу тонік руками,а не ватяним спонжем. Так я відчуваю,чи достатньо засобу я використала і додатково виконається масаж обличчя. Ну й звичайно все,що налила в долоню,опинитися на шкірі,а не залишиться на спонжі.


Задача тоніку - тонізування, зволоження - із цим він справляється.
●Приємна віддушка,така як у гелю
●Об'єм 200 мл
●Підійде для чутливої шкіри
●Не зручний дозатор. При нанесенні на долоні, виливається забагато засобу.

Цей продукт із боксу викликав неоднозначне враження. Він має густу гелеву текстуру,яка при нанесенні на шкіру легко розподіляється.
Спочатку я використовувала його як самостійний продукт,як вранці так ввечері. Після вбирання залишає липкість,робить шкіру матовою,є відчуття плівки. Для теплої пори підійде жирному типу шкіри. Мені було не зовсім комфортно, хотілося нанести поживний крем,але при цьому,щоб шкіра не була перезавантажена засобами. Коли я використовувала зверху спф,або легкий крем, відчуття були комфортнішими.

Особливого зволоження я не помітила,адже як самостійний продукт, він навпаки забирає вологу зі шкіри,а при використанні з подальшим нанесенням крему - не зрозуміло,що з них дає єфект.

●Аромат насиченіший ніж у гелю та тоніку
●Об'єм 50 мл
●Зручна вакуумна помпа
●Не для всіх типів шкіри

Мені сподобався цей засіб з боксу,але є декілька "але". Крем має кремово -гелеву консистенцію,яка легко розподіляється. Він в міру поживний,не перевантажує і не занадто легкий. Але, при нанесенні на подразнену шкіру, після активного демакіяжу викликає легке печіння. При потраплянні в очі пече.


У мене немає зморшок,тому єфект для мене був - лише зволоження та живлення шкіри.
●Має зручний дозатор - носик
●Об'єм 15 мл
●Підходить для чутливої шкіри
●Викликає печіння при нанесенні на подразнену спонжем шкіру(після демакіяжу)

Цей засіб мені було найцікавіше почати тестувати. Упакування дуже гарне-скляна фіолетова пляшечка. До неї завжди тягнеться рука. Всередині те,що привертає увагу - аплікатор з трьома нерухомими кульками,які приємно охолоджують.
При першому використанні я нанесла сироватку,як самостійний продукт і через декілька хвилин злякалася,що мої повіки злипаються. Звичайно трохи засмутилася від такого єфекту, і думки,що доведеться завжди відчувати дискомфорт. Попри це я не зрозуміла,що потрібно нанести крем поверх.
Через декілька днів дівчата почали викладати свої відгуки,де я і прочитала,що потрібно закривати цей серум кремом. І дійсно після нанесення крему( з цього боксу), я поглянула на сироватку з іншої сторони - зникла липкість, відчувається,що шкіра зволожена.
Хочу зазначити,що після нанесення серуму я відчуваю тепло в зоні навколо очей,яке згодом зникає. Також я розподіляю засіб лише аплікатором. Дуже приємно робити легкий масаж за допомогою металевих кульок.


У мене немає темних кіл навколо очей, постійних набряків. Тому я бачу від засобу зволоження та у ті дні,коли набряк з якихось причин таки з'являється - масаж аплікатором швидше приводить проблемну зону в нормальний вигляд.
●!Не використовуйте аплікатор на не зволоженій шкірі(кульки не обертаються)
●Приємно наносити засіб прохолодним аплікатором
●Об'єм 20 мл
●Для уникнення склеювання повік- використовуйте крем для зони навколо очей