Alyona Fedyk

Детокс-шампунь від Yves Rocher: мій відпочинок від люксу

Детокс-шампунь від Yves Rocher: мій відпочинок від люксу

Щодня фен, щодня брашинг і трішки стайлінгу, а ще завжди професійний догляд… Отож, з приходом важких часів я вирішила дати йому відпочинок: менше миття, укладання та розчісування. Сьогодні я з розпущеним, а завтра - з зібраним волоссям) Алгоритм працює, я задоволена, а волосся нарешті відновлюється.

Враховуючи це, я почала шукати делікатне очищення. Міцелярний шампунь Yves Rocher якось випадково потрапив у поле зору, і я ризикнула взяти його навіть без пошуку відгуків в інтернеті.

Отож, текстура стандартна, не густа, а піниться просто за лічені секунди, та навіть трішки занадто. Запах схожий на той, що має шампунь від лупи Head & Shoulders. Нічого особливого, а хотілось би щось на кшталт парфумованого, ну як це роблять профсерії) Очищення дуже приємне та м‘яке (напевно, через наявність пишної піни), відчуття свіжості миттєве, вимиває волосся до скрипу. Я таке люблю, тому ставлю плюс. Однак, треба наносити щось зволожувальне поверх.

У складі містяться екстракт насіння морінги, отриманий методом 100% натуральної екстракції, а також агава, яка вирощена за принципом органічного землеробства. Шампунь не містить силіконів, а це величезний плюсик) Бренд Yves Rocher давно слідує філософії еко, тому навіть пакування виконане з 100% переробленого пластику та піддається вторичній переробці.

Але повернемось до результату. Укладання волосся пройшло вдало, об‘єм тримався якийсь час, потім зник. Але це не проблема шампуню, а саме особливість мого волосся. Тому знімати за це зірочку не бачу сенсу. Волосся свіже, легке, приємне на дотик. З головною функцією очищення воно однозначно справилось. На наступний день волосся також лишається свіжим, однак як і «планувалось» – ніякого об‘єму. Аби не бути голослівною, додала фото, зроблене на другий день після миття.