Що в моєму рюкзаку
Пропустила початок челенджу.Тому з запізненням))
Уже декілька років просто не розстаюся з моїм улюбленим рюкзаком. Завжди з ним. І не важливо,повний він чи пустий,в магазин чи в подорож в далекі края))). Всіми іншими сумками не користуюся).
А в рюкзаку зазвичай:
-книга "Гармонія". Ця книга кардинально змінила (без перебільшення) моє життя,ставлення до речей,до людей і до всього навкруги. Вона гармонізує все в людині (головне захотіти і працювати над собою) і відповідно навкруги. Це робота з психосоматикою,конкретні техніки (майже всі хвороби-це психосоматика). Ця книга дає розуміння та поняття що від чого пішло і чому це в мене. І головне як це лікувати! Від головного болю до серйозних,не дай боже ,хвороб по типу рак,гепатити,снід і т.д. Тепер вона завжди зі мною (в магазин звичайно не беру і на короткі відстані). Багато чого я просто запам'ятала напам'ять,що зафоткала на телефон. І якщо десь заболить голова-живіт-спина чи буде страшно,чи емоції зашкалюють-я завжди знаю як з цим працювати і як це побороти (завдяки технікам поданим тут).Тому вона для мене зараз безцінна. І їй виділене особливе місце не лише в серці,а й в сумці!
Ну а далі все банально,майже як у всіх.
-спф. У мене зараз японський. Мене він поки влаштовує.
https://club.makeup.com.ua/post/14928/
-матуючі серветки About. Купила для подорожі і вони мене виручали. Бо температура була під 40,а нам багато ходити,їздити. У мене коли я пітнію,то під носом якесь море))). Ось вони мене і спасали. Серветки ніжні,пахнуть трояндою. Макіяж не псують.
-Антисептик. У мене фірми "Zentex". Приручив мене коронавірус ,тепер без нього нікуди)). Але без фанатизму,звичайно.
-Гігієнічна помада. Будь-яка,головне щоб жирненька. Зараз це гігієнічка фірми "Доппельгерц". Вона ну дуже жирна,зволожуюча,має приємний аромат якоїсь здоби.
-Помада Glambee в тоні 10. Вже більше року я нею користуюся. Матова, гарний колір,не стійка,трохи сушить. Але якщо на гігієнічку-то досить непогано.
-Гребінець для волосся
-Дзеркальце
-Серветки вологі та сухі
-Лоратадин від алергії
-Прокладки на всяк випадок
-Паспорт (раніше ніколи майже не носила з собою) та гаманець
-Ключі
-Пластир
-Шопер чи авоська))).
-Якщо надовго,то ще вода зі мною)
Дякую за увагу!
Коментарі (0)