krislemly

Смаколики для волосся від Garnier

Смаколики для волосся від Garnier

Привіт-привіт!)

Вже деякий час тестую засоби для волосся з подарункового боксу Garnier і сьогодні хочу поділитися враженнями від ананасової серії.

.

Об’єм: 350ml.

Аромат: мені подобається, смачний, дійсно пахне ананасом але трішки хімозним.

Консинтенція: і не густа, і не рідка, ідеальна серединка, гарно пінится.

Моє волосся: я натуральна блондинка, волосся довге, по пояс, густе, не пошкоджене але іноді виглядає трішки тьмяно. Голову мию раз на 3-4 дні.

Результат: волосся промиває дуже гарно, немає отого ефекту коли ніби волосся не домите, сухість, свербіж або лупу не викликав, тому я повністю ним задоволена. Впринципі, це все що я очікую від шампуню.

Об’єм: 350ml.

Аромат: просто неймовірних, солодкий, аж настрій піднімається поки голову миєш.

Консистенція: густа, кремова. Легко розподіляється по мокрому волоссю, але краще попередньо віджати його від зайвої вологи.

На дотик засіб не слизький і не маслянистий, як це іноді буває з подібними продуктами. Навпаки такий ніжний і приємний.

Застосування та результат: наношу на волосся, від коріння відступаючи сантиметрів на 10 та стараюсь потримати хвилин 5-7 поки роблю інші бюті-процедури. Потім змиваю теплою водою. На дотик волосся здається м'яким і гладким. Волосся слухняне, не плутаються, не електризуються та легко розчісуються. Тому ефект мені дуже сподобався.

Об’єм: 390 мл.

Консистенція: густа не тече при нанесенні на вологе волосся.

Аромат: як раз маска має найменше виражений аромат ананасу, просто щось приємно-кремово-косметичне.

Результат: ще під час змивання маски відчувається, яке гладеньке стає волосся, та візуально воно ідеально виглядає. Легко розплутуються навіть у мокрому стані. Після маски волосся насичене, блискуче, лежать одним полотном, важке, кінчики гарно вкладені один до одного, не топорщатся в різні сторони. Тому підсумовуючи можу сказати, що маска дуже сподобалась, буду тестувати далі.

Додаю фото, як виглядає моє волосся після використання цих засобів.