wowmom

Місія нездійсненна? Як вижати максимум зі складної палетки

Місія нездійсненна? Як вижати максимум зі складної палетки

Привіт, красуні!

Для мене, LN PRO - це дійсно класний бюджетний бренд декоративної косметики зі смоїми хітами та бестселлерами. От, наприклад, якщо говорити про тіні, то у них є дуже популярна палетка LN Pro Multi-Finish Eyeshadow Pallette у 402 віддінку Dusty.

Ви спитаєте, чим вона така класна? А я відповім: відносно низька ціна, велика кількість віддінків, незвичні кольори, які рідко зустрінеш в мас-маркеті.

Судячи з величезної кількості позитивних відгуків, багато дівчат і справді люблять цю палетку, але я висловлю свою непопулярну думку, бо ці тіні мені НЕ подобаються.

Найголовніша проблема палетки в тому, що красиві шимерні віддінки сильно замилюютья, і потім не хочуть небиратися на пензель.

Це перше.

Друге, деякі віддінки дуже схожі між собою. Коли ви їх разом наносите на очі, різниця настільки мінімальна, що вони перетворються просто в один блискучий колір.

Третє, тіні осипаються і пилять.

Матові віддінки гарної якості, але поєднання теплих матових, з холодними шимерами, то вже "на любітєля". А ті матові, які холодні (сірий і темно-коричневий) виглядають, на мій смак, брудно в макіяжі.

Отже, розкритикувала я палетку "в пух і прах", тому треба поговорити і про позитивні моменти:-)

Місія нездійсненна? Як вижати максимум зі складної палетки

Насправді, шимерні віддінки і справді дуже гарні, особливо мені припав до душі салатово-рожевий дуохром на білій базі. Він, негідник, дуже сипучий, але в нього вдала формула, він класно сяє, та не замилюється.

Всі інші віддінки, краще всього набирати ЖОРСТКИМИ ПЕНЗЛЯМИ, типу з ворсу кози, бо якщо набирати пальцями, або м'якими пензлями, вони дуже скоро замилються. Фото в макро є тому підтвердженням.

Я не виключаю, що в мене "така партія", бо цю палетку, я купувала, як тільки вона вийшла, і виробник міг змінити формулу, але попередити я повинна.

Сяючи кольори, я все ж раджу наносити на липу базу, типу клея для гліттеру від NYX, щоб максимально розкрити потенціал палетки.

В такому випадку, тіні будуть сяяти не гірше, ніж Худа Б'юті:-)

Насправді, макіяж з LN Pro Multi-Finish Eyeshadow Pallette виходить класний, якщо трохи потанцювати з бубнами, і саме з цієй причини, палетка досі живе в моїй косметичці.

Як то кажуть: "Миші кололись, плакали, то продовжували гризти кактус".

Палетка, в моєму розумінні, не сама проста в роботі, до неї треба знайти підхід, але результат може приємно здивувати.

І ще: ця гамма неймовірно красиво виглядає на дівчатах з карими очима, бо для мого кольоротипу, треба обирати більш теплі віддінки.

Дякую за увагу