YuliHrytskoff

Олія для губ Relove by Revolution Euphoric Lip Oil Roll Baby Sparkle

Олія для губ Relove by Revolution Euphoric Lip Oil Roll Baby Sparkle

Олія для губ – це досить універсальний засіб, який поєднує в собі доглядові та декоративні функції – зволожує, живить шкіру губ та надає їм привабливого глянцевого блиску. А ще – зовсім невибагливий при нанесенні і в нОсці та рівномірно поглинається. Тому різного роду олійки – дуже популярний засіб серед асортименту косметичних продуктів для губ.

А в даному дописі я хочу розповісти про Олію для губ «Euphoric» від великобританського бренду Relove by Revolution, якою користуюсь вже більше трьох місяців і думка про яку сформувалася, тому настав час ділитися нею і з вами)

Одразу після купівлі олійка для губ була запакована в прозору пластикову упаковку з голографічними написами, яка зі всіх сторін була ретельно запечатана клейкими стікерами, що гарантують контроль першого відкриття. На упаковці є досить детальна інформація про засіб від виробника.

Корпус упаковки самого засобу – прозора пластикова туба з голографічними надписами, яка міцно закривається кришечкою, що закручується. Кришечка закривається дуже міцно, можна не хвилюватися, що вона злетить і масло замастить собою всі оточуючі речі! Єдине, з часом на кришечці з’явилось декілька тріщинок…

Дозатор представлений у вигляді металевої кульки, що розміщена в горловині туби. Кулька вільно прокручується, подаючи необхідну кількість масла. Що цікаво, металева кулька дуже приємно охолоджує шкіру губ – у спеку наносити масло прямо задоволення!)

В цілому, дизайн олійки мені дуже подобається! Він стильний і практичний – туба маленька, компактна, поміститься у будь-яку сумочку чи навіть кишеню.

Об’єм олійки – 6 мл.

Склад олійки, на жаль, трохи «підкачав»… Більшість компонентів – синтетичного походження, середньої безпеки. Але й якихось потенційно небезпечних компонентів у складі немає… Єдиним істинним активом являється токоферилацетат (тип вітаміну Е), всі інші компоненти – допоміжні.

Консистенція олійки – доволі густа рідина, жирна, в’язка.

Запаху та смаку засіб не має.

Стійкість невелика – година-півтори, далі олійка повністю поглинається шкірою губ.

Демакіяж безпроблемний – стирається олійка навіть звичайною сухою серветкою.

Олійка для губ за рахунок зручного ролика дуже легко наноситься та розприділяється по шкірі губ.

Хоч вона доволі густа та жирна, але на губах відчувається комфортно. В нОсці майже безпроблемна – такі недоліки, як лущення, тріщинки – не підкреслює, навпаки, добре маскує та підліковує їх.

Не скочується, не розмазується, білу смужку на стику губ не утворює. Єдине – в мене вона трішки розтікається за межі губ, але не критично, такий ефект навіть візуально трохи збільшує губи.

Олійка чудово зволожує шкіру губ, навіть більше живить, аніж зволожує. Але тут треба бути обережним, помітила, якщо я цілий день використовую тільки олійку і часто її поновлюю, шкіра переживлюється і може відчуватись невелика сухість.

Поки олійка знаходиться на губах, вона гарно захищає їх від несприятливих погодних умов – вітру, сонця, тому за стан шкіри губ можна не хвилюватись)

Липкості як такої олійка практично не дає, але в’язкість відчувається доволі сильно.

Як я вже зазначила трішки вище, стійкість в засобу не дуже велика, олійка досить швидко поглинається шкірою губ, але після цього на губах залишаються дуже комфортні відчуття – шкіра зволожена, розгладжена і надзвичайно м’якенька! Але особисто для мене невелика стійкість не є недоліком, оскільки поновлювати олійку дуже легко навіть на ходу і без дзеркала. При цьому, розхід у засобу виходить доволі економним – я користуюсь олією практично ціле літо, а використала тільки половину.

Олія для губ Relove by Revolution «Euphoric» представлена у виробника, на даний момент, всього в одному відтінку – прозорому з голографічними блискітками. Але, що дивно, в упаковці блискіток багато, проте на губах їх не помітно практично взагалі – максимум якась одна-дві блискітки переносяться… Які, до слова, на губах абсолютно не відчуваються. Тобто олійка дає просто красивий глянцевий фініш, такий собі скляний ефект…

Вона гарно виглядає на губах як соло, так і поверх помади.

Ну і ось так дана олійка виглядає на губах.

В цілому, Олія для губ Relove by Revolution Euphoric Lip Oil Roll Baby Sparkle мені сподобалась – вона гарно поєднує в собі одночасно функції бальзаму та блиску для губ, має чудові доглядові та захисні властивості, надає губам красивого глянцевого фінішу, не має аромату та смаку, але має дуже стильний і практичний дизайн. Тому, якщо ви любите такі засоби для губ як олійки, то сміливо рекомендую приглянутись до Relove by Revolution «Euphoric»!