Хайлайтер для брів?✨️
Тема брів не вичерпана😅.
Тінтуючий гель-хайлайтер для брів? Звучить цікаво, правда? LAMEL вміє здивувати 😉 До-речі, якщо казати про гелі для брів від LAMEL, то це хороший бюджетний варіант) Тому купуючи цю новинку, я розуміла, що буду нею користуватись.
Це засіб з яскравої лінійки The Myth of Utopia, яка припала до душі багатьом. Саме ці хайлайтери йдуть у двох відтінках:
401 – світліший.
402 – темніший.
Зовнішній вигляд
Маєм о стильний тонкий флакончик об'ємом 8.5ml. Сам флакон йде прозорим із яскравим оформленням та надписами, кришечка глянцева, рожева. Завдяки прозорому флакону ми можемо бачити засіб.
Дефект
До мене потрапив гель з трішки кривою щіточкою, на користування це не впливає.
Щіточка
Виділяю для щіточки окремий абзац, тому що, тільки погляньте на неї) Вона дуже тонка та тендітна, завжди є враження, що її можна зламати. Але завдяки її легкості та акуратності можна гарно промалювати брови без зайвих штрихів. Вона не "тикає" куди не треба і не робить "бруду" в області брів.
Гель
Консистенція рідка, засихає приблизно за 30с.
Має темне забарвлення з шиммером. Блискучі частини дуже дрібненькі і чудово вписуються в текстуру гелю.
Запах звичайний косметичний, як буває у гелів, не сильно відчувається.
На бровах
Попри специфіку засобу на бровах виглядає гармонійно) Надає тону волосинкам не бруднячи шкіру, і чудово їх зафіксовує у потрібній формі. Візуально робить брови об'ємнішими.
Фіксує чудово, якщо зранку нанести можна приносити до вечора без проблем.
Відчувається на бровах, наче нанесено лак для волосся.
Ходила з ним і в спеку, і на озеро, то трішки фіксація послабшала, але нічого не потекло.
Сам ефект хайлайтера дуже класно вписується у цей засіб, адже не виглядає дивно, а навіть натурально, так-так) Блискітки додають об'єму та легкого блиску.
Змивається звичайною міцеляркою.
Міцелярний гель Babe теж справляється чудово з цим)
Додаю фото двох брів, бо наразі вони живуть своїм життям і ростуть як хочуть😅 Третє фото брови без гелю.
Коментарі (0)