Shimmer Powder Parfume для тих,хто любит ь сяяти ✨
Дівчата , сядьте , а то впадете від цієї знахідки 😍
Знайшла я це чудо на китайському сайті. Такі були блискучі фотографії, що моя сорока не витримала і натиснула "Замовити" . Я скажу чесно, що не розраховувала на якесь чудо. Спочатку це було розчарування, тому що я замовляла білі блискітки , щоб наносити замість хайлайтеру,а прийшли золотисті. Пакування трохи відрізняється від того,що на сайті. Але потім я його як дістала, як нанесла і в моїй голові пролунало :" тільки кохання між нами!"
Ще щиріше,ніж у пісні Козловського😄
Розглянемо пакування
Прийшла посилка дуже добре запакована , коробочка знаходилась в пупирчастому пакетику. Не дивлячись на це вона трошки прим'ялась, але на сам продукт це не вплинуло! Коробочка у захисній слюді , на зворотній стороні розмістила на собі інформацію щодо продукту, всередині підложка під флакончик.
Сам флакон 🤤 Це просто естетичне задоволення.Він виглядає дуже привабливо і аристократично! Зроблений з міцного скла , на собі тримає срібний розпилювач і помпу, яка огорнута білою сіточкою зі сріблястим відблиском. Розпилювач закритий силіконовою вставкою , поверх одягається додатково кришечка 💎
Що в середині ?)
Не дивлячись на назву "Shimmer Powder Parfume" від парфуму тут тільки флакончик . Всередині пудра з блискіток. Мікрочастинки сухі , дозатор легенькою хмаринкою розпилює їх і вони лагідно покривають поверхню тіла. Наносити їх слід на базу , щоб їм було за що триматися . На сухій шкірі довго не протягнуть, я гадаю .
Їх можна наносити на обличчя, зону декольте , ручки , ніжки та волосся) Скрізь! Вміст флакону 3,5г, проте вистачити має на довго! На відео я натиснула кілька разів і вся рука сяюча-сяюча✨
✅Склад:
Mica ( мінерал 🟢), Borosilicate(барвник, абсорбент🔵),
Lemon essence( екстракт лимону 🟢),
Phenoxyethanol ( У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент🔵)
Може містити :
СІ 77891( діоксид титану-санскрін 🟢)
СІ 77492 ( барвник харчовий 🟢)
СІ 77861 ( оксид олова - барвник,загущувач )🟢
Висновки : моя нова любоффф❤️
Коментарі (0)