Олена В

Paco Rabanne Olympea

Paco Rabanne Olympea
Paco Rabanne Olympea

Класифікація:елітна
Тип аромату:амброві, квіткові
Початкова нота:Водяний жасмин, Зелений мандарин, Квітка імбиря
Нота серця:Ваніль, Сіль
Кінцева нота:Кашемірове дерево, Сандалове дерево, Сіра амбра

Купила пробник влітку в саму спеку. Цікаво було як він буде розкриватися в 30+ градусів.

Ну що...На спеці не душить і не дратує і це найголовніший плюс. З перших вдихів відчуваю сіль,трохи згодом солену карамель. Чомусь ніякого жасмину,ні мандарину. Як пахне квітка імбиря не знаю,тому й не знаю чи є там цей аромат. На гарячій шкірі дуже чуттєвий ,аромат моря чи соленого вітру морського. Запах відпочинку, пристрасті. Влітку дуже класний. Поки не фаворит,але цікавий аромат і досить стійкий.Гарно відчувається години 4-5.

В прохолодні дні він розкривається по-іншому. Ще більше солі,ніякої карамелі. Сіль наче пряна,з перцем. Досить колючий аромат,звучить сильніше навіть ніж в спеку. А тут мабуть виходить на перший план імбир,як в улюбленому чаї, дуже пряний.

Я очікувала,що аромат в дощовий прохолодний день буде зігріваючим чи огортаючим. А ні...він просто звучить ,якось паралельно,просто пасує до хмарного неба і мряки. І під осінній настрій.

Тепер цікаво як він розкривається взимку?

Стійкість в прохолоду у мене сильніша,годин 5-6. Потім до ранку просто звучить ваніль і сандал. На одязі тримається звичайно ще більше.

Вважаю цей аромат досить цікавим,не плоским,розкривається він поетапно і звучить зовсім по-різному взалежності від погоди за бортом.

Можливо повнорозмірну пляшечку й не куплю,але мініатюрку хочу. Бо дуже цікаво який він у морозний день.

Дякую за увагу!

Paco Rabanne Olympea