Марта К

Читай по губам: "L-A-N-E-I-G-E"

Читай по губам:  "L-A-N-E-I-G-E"

Моє знайомство з Laneige сталося якраз на Новий Рік (як у казці:))) Знайома подарувала мініатюру масочки, про яку я читала і глибоко в душі хотіла купити, і врешті, коли цей рожевий малючок потрапив мені до рук, я не могла зрозуміти, ЧОМУ я так довго відкладала наше знайомство. Зрештою, довелось купувати повнорозмірну версію, про що я аніскільки не шкодую.

Запах – приємний ягідний, мені подобається, як маска лежить на губах та як відновлює губи взимку. Крім того, її можна використовувати самостійно або як базу для макіяжу губ і наносити блиск або помаду, тоді губи виглядатимуть доглянутими, розкішними і гладенькими, ніби на них рідке скло.

NB! Дуже важливо пам'ятати про помірне використання цієї маски. Іноді мені доводиться чути, що вона жирна, лежить на губах жахливо і взагалі фу-фу-фу. Потрібно лише поекспериментувати з кількістю нанесеного засобу, наносити поступово та дізнатись, скільки маски потребують саме ваші губи. Якщо не впевнені, що маска підійде, почніть з мініатюри, і хто зна, може саме з таких маленьких кроків почнеться ваша історія любові до лісових ягід та доглянутих губ))

Марта К
2
Підписники
0