lyuba_belllaaa

Розпаковка замовлення Rituals

Розпаковка замовлення Rituals

Тільки для мене коробки з косметикою такі магічні, хоч і знаю, що всередині?

Розпаковка замовлення Rituals

Скільки вже разів собі казала обходити ті магазини, але змотивована промо кодом до дня народження, і рестоком знятого (мого улюбленого у Річуалс!) парфуму зробила замовлення.

Маю якесь двояке відношення до марки - з одного боку вони дійсно приділя.ть багато уваги переробці і етичному виробництву - але з іншого боку, оці гелі для душу у аерозолях за грубі гроші (ще з SLS 🤨).

Цього разу вибір пав на парфум Rose De Shiraz і не ароматизований крем для тіла.

Піраміда Rose De Shiraz дуже проста - це дамаська троянда, румбарбар (ревінь) та амбра. Але який це запах! Уявіть свіжу, з росою перпурно -червона троянду. Такі, знаєте , з бабусиного саду - що пахнуть - душу б продав. Взагалі, для мене це дуже інтимний, садовий, рідний запах. Колись випадково схопила 15 мл, поки рознюхала - його зняли з виробництва (ну, як завджи!). Тому вхопити його зараз з невеликою знижкою було просто вдачею.

Крем для тіла з неароматизованої лінійки - купила у подарунок подрузі. Класичні креми лишають на моїй шкірі плівочку, цікаво, як буде з цим.

Скраб і крем, і дифузор - у подарунок. Серія Аюрведа снайприємніша і зрозуміла для мене - червоні квіти і щось східне. Міні продукти - найулюбленіше для мене, бо можна намазатись чимось новим і не знудитися.

Користуєтесь Rituals?

Діліться улюбленими продуктами!