PILIRINA 💛💙

Що в моїй сумці-пупці?🫠

Що в моїй сумці-пупці?🫠

Сумочка на вигляд мініпусик, але, повірте, чого я тільки туди не напихую. Скоро лопне.

Сьогодні там було:

✔️ Окуляри ( взагалі без них не виходжу влітку). Цю модель просто обожнюю. Я собі не що в цю сумку не незапхаю. В трусах буду носити чохол із серветкою від них, бо дуже трясуся за цими окулярами, хоч вони у мене і не одні. До речі, маю фетиш: сумки,окуляри, шарфи, годинники. Звісно, все брендове. Труси ношу звичайні. Не брендові. Вже на цьому попустило. Victoria’s не виправдала себе, та і у нас з’явилося достатньо багато цікавих українських брендів. Але зараз не про це. Ну типу похвасталася. Якось так.

✔️ Навушники, які мені віддав син, щоб я типу «була в темі», бо у самого ейрподс останнього покоління ( ну да, мама така дурна 🤓). Ці лежать там сама не знаю чому, бо музику, як і говорити, люблю гучну. Як врепаю, буваю, System of a Down, то стіни у квартирі репаються 😂

✔️ Вологі серветки. Купую вже найдешевші, бо до кінця завтрашнього дня цієї пачки точно не буде. Тру ними все - починаючи від ручок малюка до брудної лавки.

✔️Ключі, картки, гроші. Зрозуміло. Гаманець у цю сумку не вміщається.

✔️Блиск Make Up Factory у 07 відтінку. До речі, нічим не гірше від Dior.

✔️Помаду Chanel 122 play (скоріше це бальзамчик)

✔️Бальзамчик O’bays, який, до речі, мені дуже подобається.

✔️ Пробник української ТМ Rebellion - Masculine, яким, пахне вся сумка, хоч він і щільно закритий. Ну у них є достойні аромати. Хоч вони і давали мені аромати для реклами, але чесно визнаю - є дуже цікаві і стійкі бюджетні аналоги. Цей аромат пахне дорого, але не можу поки розписати по нотам, потім протестую. Хм, тільки що пожаліла, що не внесла цю ТМ до списку улюблених у нещодавньому пості. Думаю, ще надолужу.

✔️5 мл Stricnina від V Canto. Це, якщо не помиляюся, третій відливант з травня. Відгук на нього писала. ( У кожній сумці розіпхані ще такі ж міньки). Цим користуюся ввечері. До речі, так, змішую парфуми і я саме та дама, від якої несе парфумами на весь вагон метро. Мені навіть не соромно, якщо що 🙈

✔️Пробник La Vie Est Belle Lancôme. О, це моя стара історія. Колись скуповувала всі версії, і, працюючи ще у глянцевому журналі, дівчата намагалися мене перевиховати і тюхати мені дешеві пробірки з рекламного шіта, але я не велася. Довелося всім в офісі його полюбити. Мдя, оце я така безсовісна 😂 Насправді це якийсь новий аромат, мені всі дарують парфуми. Цей мені віддала найкраща подруга, бо у нас із нею трохи різні смаки.

✔️А це просто а-ля чупік-пупік 🍭