Pilirina 💛💙

Зоряні ночі, які зводять мене з розуму✨

Зоряні ночі, які зводять мене з розуму✨

Хочу розповісти про приголомшливий та один із найулюбленіших ароматів від Montale - Starry Nights, флакони якого супроводжують мене вже років п'ять, хоча дебютував у далекому 2015 році.

Що відчуваю?

На старті натуральні цитруси, типу бергамоту, хоча це не типово для Монталь. Тут є: улюблені пачулі, благородна амбра, пудровий, монталівський мускус, обрамляючий повітряно-ніжну троянду, яка заховалася за соковитим яблучком. Він солодкий, терпкий, фруктово-зухвалий, рожево-пудровий і 100% унісекс.

Стійкість і шлейф - шалені, великий плюс у тому, що можна легко регулювати гучність аромату намазом чи пшиком. Користуємося з сином у будь-яку пору року. Розкривається однаково красиво на холодній і гарячій шкірі. Гарний як у спеку, так і в морозну погоду. Шлейфить метр-два пару годин. Після стихає і залишається ближчим до тіла, але все одно звучить дуже дорого і благородно. На одязі пахне вічність навіть після прання. Кожен компонент гармонійно підібраний саме з тією метою, щоб зачарувати, але не набриднути.

Страшенно компліментарний і звучить дуууже дорого. Навіть якщо йдете по вулиці у кросах з дірками і одягнені у бомж-стайл, то з цим ароматом, ви будете виглядати, як мільйонер, якому на всіх начхати.

Основні акорди: цитрусовий, рожевий, мускусний, пачулієвий, пудровий.

Піраміда:

Верхні ноти: лимон, бергамот, яблуко

Середні ноти: пачулі, троянда, жасмин

Базові ноти: пудрові відтінки, амбра, білий мускус

Starry Nights самобутній, сексуальний і ні на що не схожий, для мене це - аромат зухвалості та молодості, тому чудово розумію старшого сина, який вже добрався до мого запасного флакону, який прикупила до декрету.

До речі, у мене Starry Nights завжди є у запасі, оскільки, до декрету, користувалася тільки ним, постійно його купувала, мене колеги взнавали по шлейфу, коли я приходила на роботу, тому, кілька років тому, мені на День народження всі друзі подарували Montale Starry Nights у різних обємах.

Тепер, дякую друзям, що маю деякі запаси, які залишила настоятися у шафі в батьківському будинку і поки ще не привезла, бо син навряд чи тоді б його економив, мабуть, пив би його з пляшечки, щоб благоухати. До речі, продукція Montale чим довше стоїть, тим більш стійкою і насиченою стає.

Знаєте, не купуйте Montale Starry Nights!

Банальна фраза, знаю, але ним хочу пахнути тільки я і моя квартира, яка просочена цим ароматом. Ох, яка ж я жадна! 🙈