Євгенія 👩

Огляд спрею для волосся Tresemme 🧐

Огляд спрею для волосся Tresemme 🧐

Всім привіт✌️

Сьогодні 1 вересня і це чудовий привід для того, щоб написати ностольгічний допис із дитячими фотографіями). На жаль, у мене поки що немає доступу до моїх дитячих альбомів😭. Тому я просто вітаю вас з початком мальовничої пори року і розповідатиму про бюджетний спрей для волосся - Tresemme Keratin Smooth Heat Protection Shine👇

Спрей представлений у яскраво-червоному флаконі із пластику. Кришка знімається, але до флакона приїгає не дуже щільно і може сама по собі зіскакувати.

Дозатор у вигляді розпилювача, добре розпорошує засіб, не "плюється" і не тече.

Об'єм: 200 мл, витрата дуже економічна, але звичайно ж це залежить від довжини та густоти волосся.

Склад спрею досить примітивний для такого продукту, тому виділяю з нього найцікавіше:

  • Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil - Масло аргани, яке живить та зміцнює волосся.
  • Hydrolyzed Keratin - гідролізований кератин, який може підсилити і відновити структуру волосся, він же активний компонент складу.
  • Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil - Масло марули, яке додає волоссю додаткового живлення і блиску.
  • Triethanolamine - Регулюючий pH агент.
  • Benzophenone-4: Цей інгредієнт часто використовується у сонцезахисних і косметичних продуктах як фільтр ультрафіолетового випромінювання (УФ-фільтр). Він може захищати волосся від попадання УФ-променів і тепла від сонця.
  • Cetrimonium Chloride - Інгредієнт, який полегшує розчісування волосся і надає йому блиск.

Наголошую, що у складі є і силікони, для тих, хто їх боїться). В мене спрей не викликав жодних алергічних реакцій.

Засіб рідкий, як водичка. На дотик злегка липкуватий та маслянистий, але у використанні комфортний.

Аромат приємний, у міру насичений, солодкий. Але мені чомусь пахне свіжим огірком🤣. На волоссі аромат тримається ледве-вловимим шлейфом, запах парфуму не перебиває і не викликає ніякого дискомфорту.

Спрей я використовую після кожного миття волосся (1 раз на 2 дні). Наношу на вологе волосся. 3-4 розпорошень мені цілком достатньо, особливу увагу приділяю кінчикам. Спрей використовую лише по довжині, на корені не наношу.

Засіб швидко вбирається, не обтяжує волосся і не склеює його. З цим спреєм дійсно дуже комфортно сушити волосся, так як воно стає більш слухняним і добре розчісується.

* Іноді можу нанести спрей на сухе волосся, перед використанням плойки для вирівнювання (користуюся нею вкрай рідко). Хочу відзначити, що ефект однаковий, тому думаю, що спрей можна наносити як на вологе, так і на сухе волосся.

Якщо чесно, то візуального ефекту від використання цього спрею практично немає, а ось на дотик локони стали набагато приємнішими:

  • Спрей непогано зволожує, особливо помітно по кінчиках.
  • Трохи прибрав пухнастість.
  • Волосся набагато краще розчісується, не сплутується.
  • На дотик волосся стає ніби більш щільним і пружним, але не жорстким.
  • Волосся стає більш розсипчастим.
  • Додаткового блиску волосся я не помітила, та й ефекту кератину теж немає.

В цілому, спрей непоганий, мені подобається яким стає на дотик моє волосся. Однак, якщо вам більше потрібен візуальний, ніж тактильний ефект, то краще придивитися до інших варіантів).

Дякую за увагу💕