Iryna Koval

Clarins Water Lip Stain

Clarins Water Lip Stain
Clarins Water Lip Stain

Привіт, мої красуні!

Сьогодні я поділюся з вами своєю думкою про Clarins Water Lip Stain. Мені дуже іпонують засоби для губ Clarins, але саме з цим кохання не сталося і я вирішила дати йому другий шанс в якості румʼян.

Відтінок: 03 - Water Red.

Текстура: дуже водяниста, легко наноситься і швидко висихає, тому працювати з ним потрібно хутко. Аромат приємний та притаманний засобам Clarins: легкий фруктово-квітковий.

Стійкість відмінна, протягом дня він ніде не залишатиме слідів, навіть після їжі і пиття.

Завдяки малині та алое вера тінт дійсно зберігає губи зволоженими та не пересушує їх.

Купуючи цей пігмент, дуже хотілося отримати ефект "зацілованих губ", але подружитися мені з ним не вдалося, я не можу нанести його красиво, відтінок зазвичай виходить нерівномірним та полосатим, а стерти чи виправити похибки так само важко, як зафарбувати їх додатковим шаром.

На фото гарно видно як тінт забивається у складочки губ та має нерівномірне покриття.

Мені пощастило, що я обрала червоний відтінок, приглянувши, вирішила спробувати його на щічках. Нанесла декілька крапель і розтушувала спочатку пальчиками, а потім вологим спонжем. Результат - природний червоний відтінок, який тримається протягом усього дня.

Загалом, я не рекомендую Clarins Water Lip Stain. Він зовсім не вартує вашої уваги та часу, але все ж таки, якщо він у вас вже є то спробуйде дати йому друге життя.