Олена В

Алое від Holika Holika

Алое від Holika Holika
Алое від Holika Holika

Здається вже немає людини,яка б не чула про алое від Holika Holika.

І майже не залишилося нікого,хто ним не користувався. Тому я не буду описувати цей продукт . А розкажу про цікавий варіант його використання.

З приводу зволоження шкіри цим алое думки розділилися на два табори: тим кому ідеально для зволоження і тим кому хоч пів банки нанеси,а наче й не було. Другий варіант якраз про мене.

Хтось викорисовує це алое після гоління. Хтось для підсушення висипань. Є дівчата,які використовують при чистці пір скрабером: під плівочку наносять цей гель. Чекають 10-15 хвилин і потім чистять скрабером. Я ,до речі,ще не пробувала цей спосіб.

Хтось успішно використовує для згоєння сонячних опіків,хтось від укусів комарів. Це,мабуть,не весь список. Отже,якийсь багатофункціональний продукт виходить).

І я знайшла гарний спосіб застосування саме для себе: як база для ручного масажу обличчя. 🌿Саме моя масажист мені запропонувала алое як гарну альтернативу масажної олії (будь-яку олію моя шкіра не сприймає).

Що дає олое під час такого масажу: дуже легке скользіння по шкірі та дуже гарну прохолоду. І так як його достатньо багато наносять на шкіру під час процедури,непогане зволоження. Немає відчуття тяжкості на шкірі,як від олії. Все до остатку всмоктується в шкіру.

Алое потрібно досить багато для масажу. Тому його добре трохи розводити фільтрованою чи мінеральною водою. Бо так і весь тюбік піде на один масаж.

Який результат я отримала від 1 процедури: відпочившу,підтягнуту і на диво зволожену шкіру. У мене навіть не було бажання наносити після якийсь крем. До кінця дня шкіра почувалася себе ідеально. І відчувалася прохолода в глибоких шарах епідермісу.

Також,якщо ви робити собі баночний масаж обличчя,можете спробувати олію замінити на алое. Це як варіант.

Дякую за увагу!💗